RAT DENSERA! Natalija pred ulazak u rijaliti otkrila: Ivan nije imao deci za patike, vukli smo ga na svirke!

Autor:

Zadruga

16.09.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda devedesetih Natalija Trik FX preksinoć je šokirala milionski auditorijum ulaskom u treću sezonu rijalitija "Zadruga", gde se nalazi njen suprug Sani Ibraimov.

RepublikaFoto: youtube.com
Natalija Trik FX

Pevačica je ekskluzivno za Srpski telegraf progovorila pred ulazak u Imaginarijum i otkrila da će joj na meti po ulasku biti Ivan Gavrilović.

Naime, Gavrilović je dugogodišnji prijatelj porodice Ibraimov, međutim, u "Zadruzi" se posvađao sa Sanijem i izvređao ga najstrašnije, što je pogodilo njegovu suprugu Nataliju.

Natalija: Došlo mi je da ga ubijem kada je mom suprugu rekao: "Je*em ti majku šiptarsku"

- Ivan me je toliko razočarao i šokirao da ja nemam reči. Mi smo prijatelji 30 godina, prošli smo toliko toga zajedno, nastupi, druženja, razni životni problemi i da on mom suprugu "je*e majku šiptarsku". Užas, nisam to od njega očekivala, došlo mi je da ga ubijem. Da sam mogla, kroz televizor bih tamo ušla kad je počeo da mi vređa muža, a vređao je bogami i mene - rekla je Natalija i objasnila kakav odnos su imali ranije sa Ivanom.

Foto: RTV Pink, S. Kojić
Ivan Gavrilović

- On, slepac, priča kako smo ga Sani i ja ukinuli za neki bakšiš. Moj muž mu pozajmio mikrofon, doveo ga na nastup, ja ga molila da radi sa nama, jedva sam ga naterala. Vratili ga kući, ni novac za gorivo nismo tražili i on zadire u to da li ja treba da podelim bakšiš sa mojim klavijaturistom i zamera mi kao, ma strašno - govori vidno uznemirena pevačica.

Natalija tvrdi da su se Sani i ona Ivanu našli u nekim teškim životnim trenucima.

- On je ostao potpuno bez posla. Niko ga nije zvao na gaže, živeo je od po kojeg nastupa na kojem otpeva "200 na sat", i to je to. Mi smo mu govorili da mora da se pokrene, da mora da juri nastupe, inače će biti bez dinara ostatak života. Nije tu samo on u pitanju već i njegova porodica. Treba sutra deca da mu traže patike, a on nema dinar u džepu. Vodili smo ga gde god smo mogli sa nama i on nam sada ovako vraća. Pa neće tako moći, evo, ja sad ulazim, pa će videti kako je to kad te prijatelj izda. Ne može život da ti donese dobro kada činiš loše. Ja ću mu lično doći glave u "Zadruzi" jer je pokvaren i loš čovek - zaključila je Natalija.

Natalija je sada ravnopravni takmičar u Imaginarijumu, a sudeći o tome da je prvo sasula sve Ivanu u lice čim je kročila u rijaliti, očigledno nije odustala od toga da mu vrati milo za drago. Sani je oduševljen ulaskom svoje supruge, a njihov emotivni susret raznežio je sve zadrugare.

Podsetimo, Sani i Ivan posvađali su se tokom odabira najveće škrtice u "Zadruzi" zato što je Sani izabrao Ivana jer nije želeo da podeli sa njim parče pice. Ivan je tada napao Sanija da mu je krao bakšiš tokom nastupa i gurao u gaće, nakon čega mu je Sani rekao da je nestabilna osoba i da će imati problem zbog toga što je rekao napolju. Ivan je tada osuo paljbu po Ibraimovu i izrekao salvu uvreda, a ono zbog čega je kažnjen nedeljnim honorarom je to što ga je vređao na nacionalnoj osnovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Biba

16.09.2019 07:01

Da su mu pomogli, pomogli su mu.