(VIDEO) PROGRAM PREKINUT! Saška Karan ispolivala voditelja: Ovo nikako nije smeo da je pita!

Autor:

Zadruga

14.09.2019

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saška Karan je trenutno jedan od najjačih rijaliti igrača u Zadruzi. Ona je ušla u novu sezonu Zadruge, a odmah u toku najave i njenog boravka u studiju kod Dušice Jakovljević, videlo se da ulazi u rijaliti spremna za borbu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Saška Karan...

Ona je tom prilikom najpre istakla svoje nezadovoljstvo pobedom Lune Đogani o kojoj je tada rekla sve najgore, a sa druge strane je ishvalila Kiju Kockar i istakla kako će biti na strani svih Kija ovog sveta. 

To je bila i njena prvobitna provokacija koju je uputila Gagiju Đoganiju, Luninom ocu, sa kojim je ona i ranije imala okršaj kada su zajedno bili u rijalitiju Farma. 

Odmah po ulasku te večeri, gađala je Gagija hranom i pokazala da je njen odnos prema njemu nepromenjen. Ona je nastavila da provocira i njega, a koristi priliku da se istakne i ubaci čak i u rasprave koje nemaju veze sa njom. 

Jelena Krunić joj je savetovala da spusti loptu, jer je rijaliti tek počeo, a ona je evidentno krenula u napad pre vremena.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Saška Karan...

Zato se od Saške očekuje dosta skandala u ovoj sezoni, a do tada se podsećamo na jedan koji je nastao u emisiju u kojoj je Saška bila gost.

Voditelj je u jednom momentu pitao Kapriša, koji je takođe bio gost, da li on smatra da je po današnjim standardima Saška nekada bila sponzoruša. 

Saška je prvo bila šokirana, a onda je skočila i polila ga vodom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jovce

14.09.2019 14:20

Saška je stara svaadjalica. Njeni je šalju u rijaliti da se ne bi svadjala sa porodicom. Neka se svadja u rijalitiju, a porodica mirna.

Odgovori 19 1
Blucanka

15.09.2019 07:25

Selja(n)k(a) ostaje selja(n)k(a) bez obzira na predjeni put.