Tara Simov otkrila frapantne detalje o Anđeli Veštici: Ona se k*ra sa nekim ko je na visokoj poziciji, a OVO će joj skupo naplatiti!

Autor:

Zadruga

14.09.2019

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov je sa Mionom Jovanović jutros vodila veoma potresan razgovor. Ona je zadrugarki iznela šta je sve doživela od Anđele Veštice.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen/instagram.com/andjela_vestica
Tara i Anđela...

Tara je izjavila da joj je Anđela napravila pakao od života - ošišala joj kosu, držala ju je zatočenu u kući zbog čeka je ona preživela traume i išla kod psihijatra. Sve to manekenka planira da joj naplati. 

- Ona je Saška Karan dva. Ona se k*ra sa nekim ko je na mnogo visokoj poziciji. Ona je išla na more dok sam ja plaćala kosu, znaš koje traume imam. Znaš koliko ona mora da mi plati? Ona će morati da proda svoje organe da bi mi vratila sve. Ona na svoje ime nema ništa, ima samo auto.

- Ja ću joj minimum tražiti 100 000. Kosa, stres, psihijatri. Držali me u toj kući za zaštitu dece od nasilja žena. Pakao mi napravila od života, traume imam zato što sam rekla da je eks p*rno glumica. Ona ima četiri p*rnića na internetu. Četvorica je j*ebu i svršavaju po licu - pričala je Tara dok ju je Miona nemo slušala. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jova

14.09.2019 14:26

Ne treba se kačiti sa nasilnim osobama.