ŠOK: Gagi ima tumor prostate!

Autor:

Zadruga

14.09.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik treće sezone rijalitija "Zadruga 3" Gagi Đogani ušao je u rijaliti kako bi zaradio novac i vratio staru slavu, a kako saznajemo, razlog što se sada takmiči je mnogo ozbiljniji!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi Đogani...

Nakon što se denser najbližima požalio na nesnosne bolove u donjem delu stomaka, brzo je posetio lekara, a tada su mu saopštili da možda ima tumor. Đogani je prebledeo nakon saznanja da mu je zdravlje ugroženo, pa je u rijaliti ušao zbog novca, koji mu je u ovom momentu preko potreban.

- Pravi razlog što je Gagi ušao u rijaliti nije dodatni novac zbog njegovog novog albuma i vraćanja slave, već ima mnogo ozbiljnijih problema. Njemu je pre dve nedelje pozlilo, pa je odjednom krenuo da se presavija zbog oštrog bola. Nije mogao da dođe do vazduha, pa je rešio da sve istrpi. Lunu nije hteo da zove jer je znao da će ona da presvisne od brige, nego je tek posle pola sata pozvao druga, koji ga je odmah prevezao u Urgentni centar. Tamo su ga nakon pregleda snimili, pa su lekari ustanovili promene na prostati. Kako se na nalazu jasno videlo da je povišen PSA (specifični antigen prostate), doktori su odmah konstatovali da bi trebalo da se obavi biopsija - rekao je dobro obavešten izvor za magazin Svet.

Lekari su po nalazima odmah videli da postoje naznake da je u pitanju karcinom prostate, pa su vesti odmah saopštene Gagiju.

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen
Gagi...

- Čim je Gagi uradio neophodne analize, ustanovljeno je da promena na njegovoj prostati može da ukazuje na to da je u pitanju karcinom. Kad su mu saopštili vesti, Đogani je prebledeo i nije mogao da dođe sebi od šoka. Mnogo se potresao, ali je odlučio da Luni ništa neće govoriti. On retko ide na preventivne preglede i to su mu bližnji uvek najviše zamerali - rekao je sagovornik za Svet, pa je potom dodao da je to glavni razlog što je Gagi ušao u rijaliti.

Đogani nije hteo da kaže ćerkama da je možda bolestan, pa je objasnio da je nervozan zbog ulaska u rijaliti

- Najveći motiv Gagijevog ulaska u rijaliti bio je taj što će tamo da zaradi dobar novac, koji mu je u ovom trenutku preko potreban. On sada nije u dobroj finansijskoj situaciji, a nešto novca hoće da da i svojim ćerkama. Sa druge strane, njega je sramota što je nekoliko puta uzeo novac od Lune, koja mu je uvek nesebično pomagala. Odlučio je i da joj neće ništa govoriti dok ne bude siguran da je je zaista možda u pitanju ono najgore. Zato je ušao u "Zadrugu" i prethodno dogovorio dobar honorar. Neki ljudi iz produkcije su dobro znali u kakvoj se situaciji nalazi, pa su mu izašli u susret. Gagi je zbog svega zabrinut, pa deluje kao da mu u rijalitiju nije preterano zabavno, ali se on maksimalno trudi da sve vešto prikrije. Svakako da je to ponašanje i te kako normalno, s obzirom na to da će mu uskoro stići rezultati biopsije, pa će razmišljati o sledećim koracima - rekao je izvor.

Foto: instagram.com/gagidjogani

Ćerke primetile da mu se nešto dešava

Neposredno pred Gagijev ulazak u rijaliti njegove ćerke Luna i Nina pitale su densera šta sa njim nije u redu, ali on ni tada nije želeo da im kaže o čemu je reč.

- Gagi je ćerkama Luni i Nini rekao da nema potrebe da se brinu za njega jer je sve u redu i da on samo ima tremu zbog ulaska u "Zadrugu", pa su mu poverovale. Toliko su vezane za njega da bi im se ceo svet srušio ako bi mu se nešto desilo. Nažalost, Gagi nikada nije vodio računa o zdravlju. Uvek je vodio neuredan i stresan život, koristio je drogu i pio alkohol, a i nervirao se mnogo zbog svađa sa Anabelom, koje su završavale na naslovnim stranama. Gagiju je teško padalo i sve što se sa Lunom dešavalo dok je boravila u rijalitiju - naveo je izvor.

Foto: printscreen/TVPink

Gagi: Bio sam narkoman, sad sam na lekovima!

Gagi Đogani je bio pun strepnje u trenucima kada je trebalo da se podvrgne sistematskom pregledu pred ulazak u rijaliti, a strahovao je, kako je ranije rekao, zbog lekova koje pije. Naime, on je posle odvikavanja od droge morao da uzima propisane medikamente.

- Bio sam narkoman, ali sam se sada izlečio. U poslednje četiri godine nisam više u toj priči. Ostao sam sa blagim terapijama, na antidepresivima i tabletama protiv pritiska, pa sam bio u neizvesnosti oko toga šta će pokazati rezultati - rekao je tom prilikom denser.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mimi

14.09.2019 08:20

Pa neka ga produkcija pošalje na operaciju