Predviđa joj propast karijere? Gagi se izlanuo: Luna nije spremna da nastupa!

Autor:

Zadruga

10.09.2019

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari su nakon izazova Velikog šefa odlučili da se relaksiraju pred prvu žurku koja ih večeras očekuje na velelepnom imanju u Šimanovcima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi Đogani

Dok su ostali u grupama provodili vreme u najrazličitijim aktivnostima, Gagi Đogani i Ivan Gavrilović su pričali ispred paba.

Interesovalo ih je koji će muzički gost večeras uveličati žurku, a jednom zadrugaru je palo na pamet da to može biti Luna Đogani, Gagijeva ćerka i pobednica druge sezone "Zadruge".

Iako je ona nedavno otpočela muzičku karijeru i objavila singl prvenac koji je odlično prošao, njen otac smatra da ipak nije pravi trenutak da održi samostalni nastup.

RepublikaFoto: youtube.com/ TOXIC TV
Luna Đogani

- Ne može ona sad jer nije spremna - bio je iskren frontmen grupe "Fanki Dži".

Da li je mislio na to da njegova naslednica još uvek nije spremna da održi prvi samostalni nastup pred svim zadrugarima i milionima gledalaca, već da dodatno treba da uvežba repertoar i scenski pokret, prosudite sami.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Miško

10.09.2019 20:26

Shvatili smo odavno da Luna izbegava da otpeva i tu jednu pesmu jer ne zna da je otpeva. A za samostalni nastup treba da bude spremna da otpeva bar 20 pesama.

Odgovori 30 4
Dolores

10.09.2019 20:28

Čovik je iskren, svjestan je on da ona ne zna pivat i da nema sluha uopće... Samo zna mlatit na sceni onim njenim muškim tijelom i plastičnom kosom.... Bljak....

Odgovori 29 4
Zorica Petrović

11.09.2019 13:54

Pojedini su jedva dočekali da isprozivaju Lunu. Pa Gagi je pričao o gostovanju te večeri u Zadruzi. Naravno da joj treba vremena da pripremi repertoar. Snimila je samo 1 pesmu.

Odgovori 1 13
Zmaj

12.09.2019 11:38

@Zorica Petrović - Čekamo već 2 meseca.

Odgovori 10 0