(VIDEO) Nije izdržao! Filip Mijatov pobegao iz Zadruge, produkcija odredila rigoroznu kaznu!

Autor:

Zadruga

10.09.2019

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda je Filip Mijatov olako shvatio učešće u rijalitiju "Zadruga", pa se malo i precenio. On je od samog starta naišao na napadanje i osuđivanje mnogih učesnika, a najviše Dalile i Dejana Dragojevića.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Filip Mijatov

On je čak ušao i u ozbiljan konflikt sa Vladimirom Tomovićem, zbog čega je završio iza rešetaka. Reklo bi se da mu je ovo sve prosto bilo previše, pa je pobegao iz imaginarijuma. 

Veliki šef je poslao pismo koje je pročitao Lepi Mića, a u kome je stajalo sledeće:

- Zadrugari, s obzirom na to da je Filip Mijatov samoinicijativno napustio "Zadrugu", odnosno pobegao, zvanično vas obaveštavamo da je on diskvalifikovan i da će televizija Pink u skladu sa njegovim ugovorom već sutra pokrenuti tužbu i potražiti 50000 evra na iznos u kazni. Pozdrav, Veliki šef.

Zadrugari su odmah počeli da komentarišu kako to nije ništa, za njega, biznismena.

Evo kako je to izgledalo:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kum

10.09.2019 08:26

Strah od ljudi. Asocijalno ponašanje. Svadja sa svima sa kojima je stupio u kontakt. Spavanje na nepoznatom skrivenom mestu. Zatvoreni prostor. Hrabar je samo za tastaturom kompjutera.

Odgovori 13 0