Pazite se žene mačke! Dalila ušla kostimirana u Zadrugu!

Autor:

Zadruga

07.09.2019

01:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj poznatih lica, ali i onih manje znanih korača večeras za Zadruzi, posle karantina u kome su proveli nešto više do 24 časa.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Vladimir Tomović

Bivši dečko Stanije Dobrojević, Vladimir Tomović došao je u rijaliti sa psom, a ovaj put je odlučio da emocije ne pokazuje kao u prošloj sezoni.

- Nemam ja šta novo da pokažem. Možda se nešto promeni, ali ja teško. Ovaj put sam bacio sve karte na šalu i zezanje. Spreman sam i za ljubav i za rat. Ako se neka potrudi, možda padnem - rekao je Vladimir o devojkama.
RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Milan Petković se predstavio javnosti u Zadruzi 2

Milan Petković već je bio u rijalitiju, a ponovo se takmiči u "Zadruzi". On se "naoštrio" informacijama o drugima, pa im je poručio da se čuvaju.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Tara Simov

Tara Simov najavila je da od nje drugi mogu očekivati sve najgore.

- Imala sam kratkotrajnu romansu sa Filipom Đukićem, a sada smo u skroz prijateljskim odnosima. Trzavice u bekstejdžu su rešene, preterala sam, sada je sve u redu. Jedna velika mana mi je da brzo planem, ali još sam u pubertetu - rekla je Tara.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Dejan Dragojević

Dejan Dragojević se vratio u rijaliti, a to je naveo i kao svoje zanimanje.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Dalila Dragojević

Posle njega ušla je i njegova žena Dalila koja je pozznati rijaliti igrač i kako je rekla ovoga puta uzima duplu krunu. Ona je došla interesantno odevena u studijo, sa maskom na licu u obliku mačke, poručujući učesnicima da se paze jer ulazi žena mačka.  

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading