(VIDEO) HAOS U BEKSTEJDŽU! Žestok sukob dve zadrugarke zbog Tomovića!

Autor:

Zadruga

07.09.2019

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari uveliko se useljavaju u veličanstveni grad gde će pred budnim okom javnosti živeti narednih meseci, dok ostali učesnici "Zadruge 3" strpljivo čekaju da se predstave milionskom auditorijumu TV Pink, a potom se upute u Belu kuću. Među njima je i kontroverzna, devetnaestogodišnja Tara Simov, koja je odmah bacila oko na markantnog Vladimira Tomovića.

RepublikaFoto: instagram.com/vladelije
Vladimir Tomović

Njih dvoje se nisu odvajali jedno od drugog u bekstejdžu, a onda se Tara nakratko sklonila od Tomovića, kako bi otišla da popravi šminku. Taj trenutak iskoristila je Iva Grgurić, atraktivna Zagrepčanka, koja se odmah ušunjala kod Vladimira i legla mu u krilo, a onda je usledio haos.

Čim je to videla Tara, pao joj je mrak na oči, pa je nakon kratkog ubeđivanja sa svojom, po svemu sudeći, ljutom suparnicom, na nju pokušala da nasrne! 

- Previše znam i molim Boga da me ne čačneš, da ti ne bih j*bala mater! Sad si me čačnula i sad ću ti j*bati mater, jako mi je žao - odmah joj je zapretila Tara, koju je Vladimir jedva odvojio od nje. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading