EKSKLUZIVNO! Srpski telegraf saznao najmračnije detalje iz života učesnika: Otkrivamo tajne novih zadrugara!

Autor: T.C.-D.L.

Zadruga

07.09.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treća sezona najgledanijeg rijaliti-formata "Zadruga" počeo je sa emitovanjem u petak uveče, a u velelepni Imaginarijum se uselilo 50 novih takmičara.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Zadruga

Učesnici su sa velikom dozom samouverenosti ušli na imanje u Šimanovcima, pa su se trudili da maksimalno zamaskiraju i na sigurno zaključaju svoj privatni život.

Ipak, Srpski telegraf je na vreme saznao za sve njihove skrivene namere, pa se čini da zadrugari od očiju javnosti ipak ništa nisu uspeli da sakriju.

Naime, među novim takmičarima koje će široke narodne mase dobro upoznati u narednom periodu na imanju su ponovo i neki bivši učesnici, koji su, kako saznajemo, ušli sa tajnim zadacima. Pre početka treće sezone rijalitija direktor Pink televizije Željko Mitrović imao je svoj mini-šou, koji je oduševio kako takmičare tako i sve one koji su čekali početak šou-programa.

Novina koja je pokrenula najviše intriga ovoga puta jeste robot Leposava, koji ima brojna zaduženja i poslove oko kandidata i raspodele zadataka u Imaginarijumu. Lutka, osnažena veštačkom inteligencijom, imaće zadatak da kontroliše rad digitalnih i električnih uređaja širom imanja, ali je ujedno zadužena i za druge obaveze.

Šekspirovo pozorište animiraće takmičare, koji će ovoga puta na ovom prostoru imati mogućnost da pokažu svoje talente i umeća, pa nema sumnje da ova sezona već sada pretenduje da nadmaši gledanost prethodnih, što je vrlo ozbiljan zadatak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading