Tajni plan Mitrovića i Đoganijeve! Dan pred početak "Zadruge 3" isplivala ŠOK informacija: Evo ko će biti glavna zvezda!

Autor:

Zadruga

05.09.2019

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U petak počinje i treća sezona rijaliti programa "Zadruga". Produkcija je već najavila da možemo očekivati spektakl na malim ekranima.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Luna Đogani...

S obzirom na to da je prošle godine drugu sezonu otvorila Kristina Kija Kockar, bilo je očekivano da se nametne pitanje da li će Luna Đogani sutra otvoriti treću sezonu.

Željko Mitrović je na konferenciji za štampu potvrdio ove navode. Iako su dugo čuvali u tajnosti tu informaciju, samo dan pred početak rijalitija glavni čovek Pinka, potvrdio je da će Luna sutra otvoriti treću sezonu i napraviti spektakl.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Željko...

U narednoj sezoni imaćemo prilike da gledamo mnogobrojne poznate ličnosti, ali i one koji do sada nisu bili prisutni na malim ekranima. Šuška se u javnosti da će treća sezona trajati duže nego prethodne dve. 

Ono što je sigurno je da će narednih bar 10 meseci biti uzbudljivo i da ćemo ispratiti svaki korak Zadrugara. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Miško Piško

05.09.2019 18:25

Konačno Lunči naučila tekst svoje pesme i da otvara usta dok CD svira. Da vidimo i to čudo. Kada bude pevala bez "autotjune" čućemo valjda i njen glas (Ajmouuuuuuuu).

Odgovori 41 7
Gaga

07.09.2019 13:44

@Miško Piško - Lunči ne pjeva zbog operacije.

Miško Piško

06.09.2019 18:53

Konačno Lunči naučila tekst svoje pesme i da otvara usta dok CD svira. Da vidimo i to čudo. Kada bude pevala bez "autotjune" čućemo valjda i njen glas (Ajmouuuuuuuu).

Odgovori 17 0
Darko

06.09.2019 20:48

Luna je kraljica lepote i ljubavi. Malena je TOP. Izgleda svetski. Njen prvenac "Deveti krug" vrti preko 8 miliona pregleda.To govori sve. hejteri mogu amo da prosipaju jalove komentare. Luna je zaludela balkan.Njena pesma grmi u svim kafićima kako u zemlji tako i u inostranstvu.Napred, iskrena i dobra devojko, ne može ti niko ništa....talenat poseduješ,poradi malo na svom glasu. ...Puna podrška,jednim osmehom svojim razbi sve štakore...Idemo malena, samo jakoooooooooooo

Odgovori 0 17