Ima samo jedan cilj u "Zadruzi 3"! Jelena Krunić tvrdi: Nisam zaplakala mesecima!

Autor:

Zadruga

05.09.2019

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata po burnim reakcijama i čestom plakanju u prethodnim sezonama rijalitija "Zadruga", Jelena Krunić sada tvrdi da je potpuno druga osoba i da nije pustila suzu mesecima.

Foto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Ovoga puta želi da ostane do kraja... Jelena Krunić

- Pomirila sam se sa situacijom, ocu sam dala godinu dana i ni suzu nisam pustila, čak sam se "ispričala" s njim. Odavno nisam pustila suzu, sem za nekim kućnim ljubimcem - tvrdi Jelena koja je u prethodnoj sezoni "Zadruge" najviše plakala zbog oca koji je pre toga preminuo.

RepublikaFoto: Republika.rs
Nije pustila suzu mesecima...

A kada je reč o muškarcima, Krunićka tvrdi da dugo nema partnera, ali ipak nije htela da kaže da neće dozvoliti da joj se romansa dogodi u rijalitiju:

- Nisam imala nikakve veze, niti sam planirala da uplovljavam u neku vezu. Ali nikad se ne zna šta nosi dan, šta nosi noć, mnogo je onih koji kažu neću ništa raditi u "Zadruzi" pa urade sve to. Sada želim da ostanem do kraja- istakla je Krunićeva koja je u potpunosti promenila stajling i pojavila se sa pink umetcima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Avro

05.09.2019 13:15

Nije zaslužila da udje po treći put. Nasilna narkomanka.

Odgovori 13 1