Brat Dare Bubamare, komšinica Ane Korać ulaze u "Zadrugu 3": Učesnici rijalitija stižu u karantin!

Autor:

Zadruga

05.09.2019

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi učesnici rijaliti programa "Zadruga 3" danas ulaze u karantin kako niko ne bi uticao na njihovo učešće i kako bi se pshički pripremili za takmičenje koje će trajati skoro godinu dana.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Od pevačica, preko rukometašica... Njih 50 ulazi u "Zadrugu 3"...

U Imaginarijumu će se naći i prva komšinica Ane Korać, Milkica, Karađorđe Subotić, brat Dare Bubamare Vladimir Adžić, Gabrijela Pejčev, Katarina Živković, Filip Mijatov, Jelena Krunić, Marko Janjušević Janjuš, Rade Lazić, kao i Stefan Karić, Ivana iz grupe Luna.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Neće da otkrije svoju se*sualnu orijentaciju... Suzana Ćubela, rukometašica

Danas učesnici ulaze u karantin a među prvima je stugla Suzana Ćubela, bivša reprezentativka u rukometu, koja je prestala da trenira ove god zbog povrede. Ona je rekla da je kod nje najzanimljivije seksualno opredeljenje i nije htela da kaže da li voli žene ili momke.  

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
I ona je stigla... Ivana Šopć, menadžerka

Danas je u karantin ušla i Ivana Krunić, nekadašnja pevačica grupe "Luna", kao i fudbaler Mateja Matijević. A iznenađanje je i ulazak ekonomistkinje Jelene Pešić koja je sve iznandila odlukom o ulasku u "Zadrugu 3" obzirom na to da je do skoro radila u ozbiljnoj firmi. 

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Ivana Krunić, bivša pevačica grupe "Luna"...
RepublikaFoto: Republika.rs
Mateja Matijević, fudbaler

Među učesnicima će se naći i Filip Đukić koji je stigao u karantin, kao i Jelena Krunić koja ovoga puta ima zanimljiv stajling.

RepublikaFoto: Republika.rs
Ne može Zadruga bez nje... Jelena Krunić
RepublikaFoto: Republika.rs
Filip Đukić ponovo u "Zadruzi"...

Ući će i Vladimir Tomović, učesnik Zadruge 2, će ući i u treću sezonu rijalitija. On je uslikan u zgradi Pinka, a na svom fejsbuk profilu podelio je fotku na kojoj se nalazi na Pinku, uz poruku "Znate li koja je ovo zgrada".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dr

05.09.2019 11:10

Sve moj do mojega.

Odgovori 12 0