Lepog Miću ću mučiti do krvi, a Zorica će moliti za milost! Željko ulazi u "Zadrugu" da osveti brata Žarka!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Stojanović, jedan od poznate braće blizanaca, odlučio je da se oproba u rijalitiju "Zadruga 3" kako bi se osvetio Lepom Mići i Zorici Marković zbog toga što su mu maltretirali brata Žarka u prvoj sezoni "Zadruge".

RepublikaFoto: instagram.com/zzeljkostojanovic
Željko Stojanović

Žarko je bio učesnik prve sezone ovog megarijalitija, u kojem je neslavno prošao, pa je za kratko vreme pobegao na kapiju ne bi li spasao živu glavu od silnih napada koje je doživljavao od pojedinih učesnika. Lepi Mića je njegove stvari bacio u jezero, nakon čega ga je pljuvao i nazivao gejom. Maltretiranju se pridružila i Zorica Marković, što je bila kap koja je prelila čašu, te je Žarko napustio "Zadrugu". Željko je odlučan u nameri da im vrati milo za drago i da ne dozvoli da ga isprovociraju kao njegovog brata.

Stojanović se krstio u Beogradu kako bi se zaštitio od negativne energije

- Željko je nezgodan, dosta je agresivniji od brata blizanca i nikada ne bi ostao dužan nekome ko ga prvi dira. On je bio u "Parovima" i tamo je pravio haos. Svi se sećaju situacije kada je pobegao iz vile u pola noći i bos trčao po krovovima i zidinama. Sada je došao momenat da brat naplati sva maltretiranja koja je Žarko preživeo. On se nalazi u Beogradu, došao je da se psihički spremi za igru, koja traje nešto manje od godinu dana. Njegova majka Biljana je insistirala da se Željko krsti kako bi se zaštitio od negativnih uticaja loših ljudi sa kojima će živeti privremeno. Poslušao je mamu i sada je kršten. Željko se naoštrio da svima pokaže zube i neće tolerisati nikoga - otkriva izvor i objašnjava zašto je kivan na Lepog Miću.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Fly #srbija #Magija #Vacance #DerniereEvolution #Hahaha

A post shared by Z (@zzeljkostojanovic) on Aug 13, 2019 at 8:05am PDT

 

 Matorog jarca ima da dovedem do sloma živaca. Ima da mu popucaju hemoroidi kada ga je budem dohvatio. Biće je*en sa svih strana

- Lepi Mića mu je prvi na listi za maltretiranje i ponižavanje. "Matorog jarca ima da dovedem do sloma živaca. Ima da mu popucaju hemoroidi kada ga je budem dohvatio. Biće je*en sa svih strana. Kako je on mučio mog Žarka, tako ću ja sada mučiti njega, samo još gore i još užasnije", rekao je Željko svojim prijateljima - navodi izvor blizak porodici Stojanović i dodaje da ništa manje nije kivan i na Zoricu Marković.

- Zorica Marković je sledeća za "odstrel" kada je u pitanju osveta. Ona je Žarka dovodila do ludila, išla je za njim i psihički ga ubijala. Sada će Željko isto da uradi njoj i neće imati milosti jer može majka da mu bude i što je žena, kao ni zato što je imala operaciju na srcu. "Tu spodobu ću da zakopam, dosta joj je više rijalitija i vladanja nad mladima. Sa dve rečenice ima da je dovedem do ruba živaca. Gospođa Zora će da cvili i moli za milost", rekao je Željko na konto onoga što sprema folk pevačici. Niko i ne sluti šta im se sprema. On porodično kuje planove kako da osvoji glavnu nagradu i svi mu pomažu u tome. Mama je tu glavna, ali ni brat Žarko ne izostaje. Osmislili su strategiju sa kojom Žarko pobeđuje, a jedna od ideja je da se za početak reši svih neprijatelja koji mu stoje na putu - završava naš izvod dobro upućen u planove porodice Stojanović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#MariageDay #mariage

A post shared by Z (@zzeljkostojanovic) on Jul 1, 2019 at 3:22am PDT

 

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Željkom na telefon poznat redakciji kako bismo proverili ove navode, ali do zaključenja ovog broja nije odgovarao na poruke i pozive.

Hepiju platio 20.000 evra!

Bio je jedan od favorita u "Parovima" pre nekoliko godina, ali je Željko Stojanović odlučio da napusti dalje takmičenje u šou- programu, čime je ostao bez honorara koji je do tada zaradio.

TV Hepi tužio ga je za nepoštovanje ugovora i za napuštanje vile mimo pravila, zbog čega je morao da plati kaznu od 20.000 evra.

Foto: printscreen/instagram.com/vladelije

Tomović tukao Željka!

Željka Stojanovića je u "Parovima 4" Vladimir Tomović više puta udario pesnicom u glavu.

- Ja ga se nikada nisam plašio i čak i kada me je udario više puta, i tada sam mu se smejao u lice i psovao ga. Ja sam na njega uvek gledao kao na debila i degenerika - rekao je svojevremeno Željko.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pavko

03.09.2019 11:48

Hajde da vidimo i to čudo odnosno brata.

Odgovori 11 0