Hteo da se bije, a sada se plaši da će biti pretučen u "Zaduzi 3": Filip Mijatov prestravljen pred ulazak u rijaliti!

Autor: Pink.rs

Zadruga

02.09.2019

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Mijatov javnosti je postao poznat kada je počeo da tvrdi da je on bivši finasnijer Ane Korać kojoj je platio brojne esttetske operacije. A nakon toga pozivao ej Davida Dragojevića da se biju, tvrdeći da će ga prebiti. Sada Mijatov ulazi u "Zadrugu 3" i otvoreno tvrdi da strahuje za svoju bezbednost.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Više nije tako hrabar... Filip Mijatov

- Idem potpuno nepripremljen, nemam iskustva, ne znam, kad budem ušao videću šta i kako. Tamo će biti dosta ljudi koje poznajem, pa ćemo videti. Poznajem Janjuša, Stefana Karića... Janjuš je super, mislim da ćemo biti super unutra, mi se čujemo ponekad "onlajn" dobri smo baš. Ja nemam sa kim da se svađam tamo, ali verujem da će me napadati, zbog celog tog skandala, da bi skupljali poene. Ulazim u nešto potpuno novo, nemam iskustva, videćemo - priznao je Filip. 

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera/ printscreen/TVPink/
Postao popularan preko Ane Korać

On je dodao da ga apsolutni niko nije podržao u ideji da svoj život ogoli pred hiljadama gledalaca.

Foto: instagram.com/filip_mijatov
Pozivao Davida na tuču, sad se plaši zadrugara... Filip Mijatov

- Svi moji su protiv ulaska, ne postoji niko moj ko je rekao: "Bravo, uđi". Moji misle da će da me polome tamo, misle da će da me naprave budalom. Svi su protiv, porodica, bivša žena, prijatelji, braća, svi... Ali ja sad kad sam krenuo, glupo je da stanem, idem da iskoristim taj marketing - bio je iskren Mijatov koji se samovoljno prijavio na javni klinč. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vesna

02.09.2019 16:40

Filip izazivao i zakazivao tuče u Beogradu. Sada se uprpio da će biti pretučen u Zadruzi. Junak. Pa mnogima je pretio da će ih srediti i razotkriti.

Odgovori 23 0
Tetka

02.09.2019 19:39

Junačina.

Odgovori 20 0