Otkrio šta je imao s Kijom Kockar: Stefan Karić prvi put progovorio o ulasku u "Zadrugu 3"!

Autor: Pink.rs

Zadruga

01.09.2019

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početak rijaliti programa "Zadruga 3" koji je zakazan za 6. septembar željno se isčekuje, a jedan od učesnika je i Stefan Karić poznat po vezi sa pokojnom misicom Dijanom Milojkovioć, ali i po spekulacijama da je imao aferu sa Kristinom Kockar.

Foto: youtube.com/Premijera Official
Stefan Karić i Kija Kockar

Karić je u intervjuu za emisiju "Premijera Vikend Specijal" otkrio da li je spreman za ulazak u najgledaniji rijaliti program u regionu:

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Spreman za "Zadrugu 3"

- Iskreno, nemam neki osećaj da ulazim, dok ne uđem tamo neću verovati u to da ulazim. Nisam ništa spakovao. Ulazim kao slobodan dečko. Nije isključeno da će mi se dogoditi neka ljubav na imanju. Ako neka devojka bude odgovarala mom opisu, naravno, što da ne. Ovo je veliki izazov za mene zato što nikada nisam učestvovao u tako nečemu. Želeo sam to da probam. Moj otac prati Zadrugu i zna sve cake i fore. Dao mi je najbolje moguće savete - rekao je Stefan.

On je prvi put progovorio i o vezi s Kijom Kockar za koju se spekulisalo da je pre ulaska u prvu sezonu "Zadruge" prespavala upravo kod Stefana. 

- Nismo Kija i ja bili u emotivnoj vezi. Čujemo se. Tu sam joj kao prvi komšija šta god da joj treba. Mogu i da je zagrlim, to je to najviše. Pre ću ja njoj da dam neki ljubavni savet, nego ona meni. Ona mi je dala savete pred ulazak. Čak mi je i na papiru napisala upustva. Rekla mi je da budem takav kakav jesam - govorio je Karić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
jelena

01.09.2019 17:54

Pošteno i od njega i od nje.

Odgovori 11 0
Alibaba

01.09.2019 18:24

Pošteniji od svog oca. Ali u Zadruzi će ga pokvariti.