Ima jak razlog: Aleksandra Subotić ne ulazi u Zadrugu 3, odbila produkciju!

Autor: Blic Scena

Zadruga

29.08.2019

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda Aleksandra Subotić dobila je ponudu da bude učesnica "Zadruge 3", ali zasad je nije prihvatila. Kako se navodi, Subotićeva je rešila da se posveti ćerki Magdaleni, pa bi ovu sezonu rijalitija preskočila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Subotić

A mnogi misle da je i zbog toga što je ogročena na njih još od prve sezone, jer nisu ispoštovali sve uslove koji su bili dogovoreni.

- Aleksandra stvarno uživa u pravom životu. Ponovo je srećna u ljubavi, ima dragocene trenutke sa porodicom, a posebno sa ćerkom Magdalenom, i sama pomisao na rijaliti-šou i zatvoreni prostor joj stvara nelagodu. Istinski bi želela da se odmori od kamera i da se posveti ćerki, sa kojom zbog rijalitja poslednjih godina nije mogla mnogo vremena da provodi. Ona ove godine kreće u predškolsko i to je važna stvar za nju, pa bi Aleksandra najviše zbog toga želela da bude uz Magdalenu. Još uvek nije poznato u kojem gradu će ići u predškolsko, jer Aleksandra nije sigurna da li da nastavi život u Novom Sadu, gde joj živi sadašnji dečko Peca, ili da se vrati u srpsku prestonicu - navodi izvor blizak Subotićevoj, a zatim se oglasila i ona sama i potvrdila priču:

- Magdalena polazi u predškolsko, pa iz tog razloga ne bih ulazila u rijaliti - rekla je Aleksandra kratko povodom ove priče.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zec

29.08.2019 20:40

Rijaliti joj uopšte ne treba. Treba da se uda i odgaja svoju ćerku.