Nećete verovati za šta je Zorica Marković iskeširala ogromne pare!

Autor: Pink.rs

Zadruga

29.08.2019

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica prve i druge sezone rijaliti programa "Zadruga", pevačica Zorica Marković, letnje dane provodi radno. Zorica je odlučila da se posveti renoviranju svoje kuće u Beogradu, zbog čega su majstori svakodnevno u njenom dvorištu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zorica Marković...

Trenutno je završena prva faza radova, a već narednih dana majstori koji rade na pevačicinoj kući izgradiće još jedan sprat. Međutim, tu nije kraj. Nakon toga uslediće i zidanje krova.

Po staroj tradiciji sa ovih prostora, pevačica nakon ovih radova planira sve da proslavi u krugu svojih čalnova porodice, a slaviće i zajedno sa majstorima, navodi izvor blizak bivšoj zadrugarki.

- Zorica već nekoliko nedelja vreme provodi u društvu majstora koji vredno rade na sređivanju njene kuće u Beogradu. Radovi se polako privode kraju, a kada budu podigli novi sprat, Zorica planira sve da počasti zbog čega će prirediti veliku proslavu. Dugo je to planirala, a iskeširala je ogromne pare da sve bude kako treba - navodi izvor blizak pevačici, a ova saznanja potvrdila je i Zorica.

- Istina je da renoviram kuću. Podižem još jedan sprat i dižemo krov, planiram veliku žurku da se to proslavi kako dolikuje - poručila je Markovićeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zec

29.08.2019 20:38

Šta će joj tolike zidine. Koliko misli da će živeti? Prazne prostorije.