Problemi u vezi eskalirali! Subotićka raskida sa novim dečkom?!

Autor: pink.rs

Zadruga

29.08.2019

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić, bivša zadrugarka koja je u drugoj sezoni rijalitija osvojila visoko četvrto mesto, ne prestaje da intrigira domaću javnosti i mami znatiželjne poglede gde god da se pojavi.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra i Peca

Kako je Subotićeva imala veoma čudan i neodređen odnos sa svojom majkom Ljubom Pantović, sa kojom se sada napokon pomirlila, ali i sa ocem Karađorđem Subotićem, dok joj ni u ljubavi sve do nedavno nisu cvetale ruže, astrolog je otkrio kakva sudbina očekuje Aleksandru.

- Ona će uvek imati nešto u svom životu što će skretati pažnju javnosti. Problematična porodična situacija i odnos sa majkom koji često oscilira, takođe je Aleksandri zapisan u zvezdama - kaže naš astrolog.

Ipak, na ljubavnom planu nije sve tako sjajno. Podsetimo, Aleksandru je njen bivši verenik David Dragojević prevario i ostavio zbog Ane Korać pred kamerama "Zadruge", ali astrolog navodi da tu nije kraj njenim ljubavnim jadima.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss

- Njeni partnerski odnosi su problematični, pa možemo da zaključimo da će ona imati zasigurno bar 2 braka iza sebe, dok ne bude pronašla svoju pravu srodnu dušu. Ona češće ulazi u emotivne veze sa zauzetim ili znatno starijim, imućnim muškarcima, pa će sa njima imati puno problema. Ona će samo na početku veze sa takvim muškarcima imati sreće, a kako romansa bude odmicala javljaće se sve češće problemi. Zbog mnogih muškaraca u njenom životu ona može imati problema čak i sa zakonom, jer će svaki muškarac u njenom životu na neki način imati problema sa zakonom - priča ona i dodaje:

- Do kraja 2019. godine Aleksandra će imati još nekoliko provokativnih i problematičnih situacija koje će opet na neki način joj ugroziti društveni status, ali u isto vreme i uvećati popularnost, pa je moguće da će doći i do problema u odnosu sa njenim trenutnim dečkom - zaključuje astrolog.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stefan

29.08.2019 18:14

Teško će ona domaćica i majka biti.

Odgovori 13 0