Uništiće joj karijeru? Marko objavio sliku sa Lunom, svi smatraju da je stanje alarmantno!

Autor: Srbijadanas

Zadruga

29.08.2019

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je pre nekoliko dana objavila svoju prvu pesmu Deveti krug pakla sa spotom i od tada ovaj video beleži preko 7 miliona pregleda na Jutjubu, što će reći da je ovo veoma dobar rezultat budući da i spot njene rivalke Kije Kockar koji je izašao ranije i ima malo više pregleda.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna...

Ono što ipak nije isto u njihovoj karijeri, a što su mnogi primetili je da Kija nije imala muškarca da je odvlači od dobro osmišljenog plana. U ovo vreme prošle godine, Kija je već uveliko nastupala i nije bilo pauze za nju. 

Luna, ipak sa druge strane nije krenula u osvajanje karijere na ovaj način. Ona je po izlasku otišla u studio, a tada se još nije pomirila sa Markom. Nakon pomirenja je usledilo letovanje, a sada se to letovanje izgleda nastavilo pošto se Lunina karijera po povratku iz Egipta ništa specijalno nije pomakla, sem pesme koju je snimila ranije, a koja je izašla sada. 

Ona je trenutno sa Miljkovićem na Kopaoniku gde odmaraju. Ipak, ostaje pitanje kako će ova opuštenost uticati na njenu karijeru kojoj sada mora da se posveti. 

Ranije se spekulisalo i da Lunina majka Anabela ne podržava ovu vezu jer je Marko odvlači od fokusa na njenu karijeru i znatno utiče na nju svojim savetima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Evo jedna sa Kopa ??

A post shared by Marko Miljkovic (@marko.miljkovic) on Aug 29, 2019 at 2:24am PDT

Da li će sve ovo uticati i dalje na njihov loš odnos i kako će se razvijati njena karijera? Ostaje da vidiMO. 

Na mrežama se već spekuliše među fanovima, a danas je pronađen komentar da je Kija u ovo vreme prošle godine imala 18 zakazanih nastupa, za razliku od Lune. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Vido

29.08.2019 16:39

Ona sama uništava svoju "karijeru" jer nigde ne peva niti vežba. Varaće nas opet na plejbek.

Odgovori 16 3
Vera

30.08.2019 17:05

Zasto je alarmantno, emotivno ispunjena osoba ce napraviti jos bolju karijeru pogotovo u ovom poslu. Dovoljan dokaz je kako je danas emotivno i veoma lepo pevala pesmu “Dragi moj”. Zna se kome je pevala, zato je tako dobro zvucila.

Jelena

05.09.2019 19:22

Kija je pevala sa Ministarkama, na njihovim unapred zakazanim nastupima, ako se ne varam.

Zoran

06.09.2019 21:12

Marko nije čovek za Lunu.Doista je stariji od nje.Sem toga, nema manire, prostačina je teška.Luna pod hitno treba da mu da šut kartu, i da uporno radi na svojoj karijeri. Nakačio se na nju iz intreresa. Sa njim samo stresove ima. Anabvela je potpuno u pravu.Prelepa devojko pamet u glavu.Taj džiber ti ne treba.on je folirant.Čovek koji ništa nije stvorio zta svojih 37 g...SArm troga, ti si prelepa , mlada devojka, uopšte niste par.Drugo, Luna je još uvek ludo zaljubljena u Slobu, toje jedina istina... Marko je prolazna veza u njenom životu....nebitan je jlik jtotalno....