Pred sam ulazak u "Zadrugu 3" Dalila uputila brutalnu poruku: Od njenih reči mnogima neće biti dobro!

Autor:

Zadruga

29.08.2019

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević i njen suprug Dejan Dragojević zvanično će biti jedni od učesnika nove sezone najpopularnijeg rijalitija u regionu, "Zadruge 3". Veliku pažnju javnosti, oni su privukli prošle sezone, zbog njegovog brata Davida Dragojevića koji je često pominjao Dejana, ali i njihovog odnos koji i nije bio na zavidnom nivou.

RepublikaFoto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
Dalila Dragojević...

Dalila nije u dobrim odnosima sa Davidovom bivšom verenicom Aleksandrom Subotić, a sada je podržala ljubav između svog devera i Ane Korać, o čemu su svedočile i njihove zajedničke fotografije. Dragojevićka je sada uputila brutalnu poruku preko svog Instagram profila, a ko će se naći prozvan ostaje da vidimo.

- Ogovaraju vas. Plaše se. Znaju da ste bolji. Svaki put kad o vama loše pričaju, sve manje reči imaju kad vas sretnu. Kriju pogled. Dobro je, bar malo srama imaju - poručila je Dalila, a njeni pratioci su se odmah zapitali na koga je mislila.

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
Dalilina objava...

Nema sumnje da je Dalila i dalje na meti osude zbog svoje odluke da podrži vezu njih dvoje, a pred sam ulazak u "Zadrugu 3" imala je brutalnu poruku za sve one koji su je povredili rečima koje se njoj očigledno nimalo nisu dopale.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vido

29.08.2019 16:48

Da li ona ima nešto pametno da kaže a da nije brutalno?