Kud te stvarno ne iskasapih? Nadežda pobesnela kada je čula da Toma tvdi da je nije tukao!

Autor: Pink.rs

Zadruga

27.08.2019

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić, koju je pre 15 dana pretukao dečko Toma Panić, i dalje oseća posledice ovog fizičkog napada, dok se nasilnik koji joj je naneo povrede danas smejao ispred suda i davao izjavu novinarima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tvrdi da Tomu nije udarila flašom u glavu... Nadežda Biljić

Panić je danas priveden u sud u Ustaničkoj, ali ne zbog nasilja nad Nadeždom, što je Biljićeva u prvi mah i potvrdila:

- Nemam pojma, niti me zanima bilo šta vezano za Tomu. Znam da to nema veze sa tim što je mene prebio. Verovatno je priveden zbog nekih ranijih prekršaja, a bilo ih je ihahaj. Znam da je gonjen, takođe, zbog neke tuče! U svakom slučaju ne želim da komentarišem ništa vezano za njega. Spremam da objavim novu pesmu i sada me samo zanima moj život i karijera - rekla je Nadežda.

Foto: Prntscrin
Priče im se ne podudaraju... Nadežda i Toma

Međutim, kada je Biljićeva videla Tomu kako se samozadovoljno smeje ispred suda i novinarima govori kako je nije tukao već da je ona njega udarila flašom u glavu, Biljićeva se ostrašćeno oglasila na svom profilu na instagramu:

- Opet ti o flaši u glavu? Pa trebalo je stvarno da te udarim flašom po glavi kad si majmun! Kud te stvarno ne iskasapih! Sve mislim da ne možeš niže da padneš, a ti se srozaš na najniže grane! Fuj bre! Na kraju će ispasti da sam samu sebe tukla! Je*em ti život, kakva budala! Ja ne verujem, verovatno sam ja alkoholičar, bolesnica i šta već, pa ja tripujem verovatno. Da, ja sam samu sebe tukla, pa me zato bole rebra i ne mogu da dišem i da hodam kako treba, ni da spavam na desnoj strani. Brate, je l ovo realno da neko može toliki majmun da bude? - besnela je Nadežda.

Podsetimo, do incidenta je došlo kada je Nadežda Biljić prijavila svog dečka Tomu Panića da ju je pretukao u njenom stanu, a potom javnosti pokazala lice u podlivima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slava

27.08.2019 13:37

Nadežda kasapin bez alata.