Priveden Toma Panić: Zadrugar rano jutros doveden na saslušanje!

Autor: Kurir.rs

Zadruga

27.08.2019

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toma Panić, bivši zadrugar, priveden je jutros zbog suđenja u Prekršajni sud u Ustaničkoj ulici. U toku je saslušanje.

RepublikaFoto: instagram.com/nadezdabiljic
Priveden... Toma Panić

Podsetimo, Toma Panić je pre desetak dana pretukao devojku Nadeždu Biljić i naneo joj lake telesne povrede. Biljićeva je sve prijavila policiji i Paniću je istog dana donesena mera zabrane prilaska Nadeždi do trideset dana. 

Foto: Prntscrin
Isprebijana Nadežda sama prijavila nasilje... Biljićeva i Panić

Nadežda je tada sama prijavila nasilje, a na licu su joj bile vidljive povrede u vidu podliva za koje je tvrdila da joj je naneo dečko Toma Panić. 

-  Sve je bilo u redu sinoć, lepo smo izašli na splav, a onda je on otišao negde i rekao:"Brzo se vraćam". U jednom trenutku videla sam ga sa nekim devojkama i nakon toga smo prešli na drugi splav gde sam ga zamolila da ako već flertuje, da to ne radi na moje oči. Rekao je da se ta devojka već dugo sviđa njegovom drugu pa je prišao da "proba da je smuva za tog drugara". Rekla sam mu da je trebalo to da mi kaže odmah - pričala je uznemirena Nadežda id dodala da se svađa nastavila i u njenom stanu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda Biljić

- Posle toga smo se svađali u mom stanu gde on gostuje kad je u Beogradu, pošto sam je, je l' te, njegova devojka. Tamo mi je rekao da sam ja ljubomorna i pretukao me je. Sva sam krvava, imam povrede na glavi i na nozi. Udarao me je rukama i nogama, svuda pa i u stomak - izjavila je Biljićeva koja je otkrila da je nakon toga pozvala polciju:

- Nakon što me je pretukao, ja sam ga izbacila iz stana, ali je on tražio da uđe i da prespava pa da ujutru ode. Pošto sam se plašila pustila sam ga, a kada je zaspao zvala sam drugaricu iz detinjstva da dođe i pomogne mi da spakujem vredne stvari i odem iz stana. Kada je došla spakovala sam najvrednije i pozvla polciju koja je odmah došla i privela ga - kazala je pevačica za Republika.rs:

-  Ja sada idem u Urgentni jer sam sva krvava, ceo stan mi je krvav i idem da mi pogledaju povrede. A on je priveden - izjavila je tada Nadežda Biljić za Republika.rs.

Inače, Toma i Nadežda su vezu započeli u rijalitiju, a tamo su je i okončali da bi romansu nastavili po izasku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slave

27.08.2019 20:06

Biće saslušan.