Matora progovorila o promeni pola, a njen otac je zaplakao kada je čuo OVO!

Autor: Pink.rs

Zadruga

26.08.2019

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora u "Zadruzi 1" prva je otkrila svoje seksualno opredeljenje i odmah nakon toga uplovila je u ljubavnu bezu sa Sanjom Stanković.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Tomić Matora...

Matora je u emisliji kod Lava Pajkića otkrila da uskoro planira zajedničko putovanje sa svojom devojkom i to na jednu egzotičnu destinaciju.

- Otkako smo izašle iz "Zadruge", Sanja i ja nismo išle ni na jedan odmor, dan jedan nismo odmorile, ali planiramo jedno lepo putovanje za jedno 12,13 dana. Ali nećemo ići u Tursku, u Egipat kao ostali zadrugari, malo smo rešile da odemo na neko egzotičnije putovanje - navela je Jovana.

Voditelja je interesovalo kako su Matorini roditelji reagovali kada su saznali da im je ćerka lezbejka i kako su to prihvatili.

- Pre nisam volela da odgovaram na takva pitanja, a sad mi je drago što mogu da pričam o tome i mislim da i treba da se priča o tome. Za mene se uvek nagađalo, majka me je stalno pitala:

- Što se šišaš tako - pa čak zove mog frizera da mu kaže da me ne šiša tako.

- Ja sam, iskreno, uvek dovodila momke u kuću, brat mi je jednom saznao za jednu bivšu devojku, tu me je nahvatao, a i majka mi je našla jednom pismo, drug mi je poslao pismo iz zatvora i napisao: 'Gde si, šta ti radi ova, ova, ova' - izjavila je Matora. 

RepublikaFoto: instagram.com/mrs_s.happy
Sanja i Matora...

- Ja se nikad nisam "autovala", moji neki drugari su znali, ali roditelji nikako, ja nisam imala petlje i snage da to kažem. Sanja je bila totalno van toga, ona nije bila svesna šta se njoj desilo i da se zaljubila u devojku. Ja se jesam plašila i čim sam izašla iz "Zadruge 1" odmah sam otišla kući, imala sam porodični sastanak, mama, tata, brat i ja, i glavna tema je bila to. Ja sam zaplakala. Moj tata nikad nije davao izjave, moji roditelji čak nemaju ni telefon u boji, nemaju društvene mreže, ništa. Tata mi je rekao da je dao intervju za "Premijeru", pričali smo, zaplakao je on, zaplakala sam ja, ali u svakom slučaju koliko god da roditelji nisu za to, i da im nije drago, naravno da će da te podrže, i oni su me podržali, upoznali su Sanju. Oni Sanju gledaju kao moju najbolju drugaricu, ne gledaju to kao "Evo došla je Jovanina devojka", nego neko ko mene voli i čiju podršku imam. Taj razgovor sa roditeljima je bio dugotrajan, informativan, nije mi bilo neprijatno, nego jednostavno, kad tako nešto čuvaš samo za sebe najbitnije ti je da imaš podršku porodice i prijatelja - rekla je Tomićeva.

U medijima se dugo šuškalo da Jovana uskoro planira da promeni pol, te da želi da postane muškarac, ali je Tomićeva to ovom prilikom demantovala.

- Ne, to nije istina. Presrećna sam sa svojim polnim organom i ne bih ga menjala ni za šta na svetu - rekla je Matora kroz osmeh.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragan

26.08.2019 15:16

Matora je presrecna sa muskarcima. Sta se tu prenemaze.