Dolaze kući pijane, lupaju vratima i deru se! Sanju i Matoru komšije ne žele u kraju!

Autor: Alo.rs

Zadruga

25.08.2019

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovo dve godine Sanja Stanković i njena devojka Jovana Tomić Matora uspešno odolevaju trzavicama i uživaju u ljubavi. Kada su izašle iz druge sezone „Zadruge“, preselile su se u novi stan na Auto-komandi. Nas je interesovalo kako se zadrugarke ponašaju, šta rade, ko im dolazi u goste, a odgovore na to su dale njihove komšije.

RepublikaFoto: instagram.com/mrs_s.happy
Sanja i Matora

Devojka koja ih viđa svaki dan radi u pekari u blizine njihove zgrade i kaže da su preslatke.

- Viđam ih svaki dan. Ne razdvajaju se. Stalno su zajedno i gotovo uvek su nasmejane. Nisam viđala da dovode nekoga u zgradu, ali tek su se doselile. Matora je jednom jela u pekari, uzela je dva bureka i veoma su joj se svidela, a ona plava mršavica ne jede ništa, kaže da ne sme zbog linije - ispričala je radnica u pekari, koja nije želela da se fotografiše, i dodala:

- Voze neki besni crveni auto, skupo mi deluje i često dolaze kasno kući. Jednom sam dolazila na posao u 5.30, a one su se vraćale posle izlaska. Teturale su se obe. Sanja je klepetala štiklama, a Jovana kaskala za njom. To je sve što znam o njima, slatke su i volela bih da ostanu u kraju. Deluju kulturno i ljubazno - rekla je pekarka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Komšije ih baš ne vole

Odmah ispod pekare nalazi se kafić u kojem je Jovana rado viđen gost.

- Nisam znala ko je ona, ali kada sam videla njenu fotografiju, prepoznala sam je. Devojka je mirna, dođe, popije kafu, ostavi lep bakšiš i ode. Stalno priča telefonom - rekla je Sanja iz lokalnog kafića.

Ipak, neke komšije nisu zadovoljne što su se rijaliti zvezde doselile u njihov kraj.

- Čula sam da su došle kod nas i nije mi pravo. Videla sam tu plavušu, nešto je dramila i kukala. Vikala je dok je razgovarala telefonom i lupala je vratima. Ne znam šta će nam takve komšinice. Plašim se da će da nam doneti probleme i dovesti komunalnu policiju u zgradu - rekla je starija komšinica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Goca

25.08.2019 16:06

Seljanke navikle na selo da je komsija stotinak metara daleko i tako se i ponasaju.

Odgovori 26 1
Stršljen

25.08.2019 17:35

I kod seljanki se zna ko je gazda,tako je matora karonja i ona kara ovu "slatku plavu".

Odgovori 19 2