Kada budeš imao svoje dete njega je*i! Miljana zapušila Tomoviću usta za sva vremena!

Autor:

Zadruga

25.08.2019

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tada je Crnogorac u telefonskom razgovoru izneo niz uvreda, na šta mu Kulićeva nije ostala dužna. Od tada, njih dvoje se naizmenično prepucavaju putem Instagrama.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Miljana i Vladimir

Poslednja Miljanina objava ovim povodom bila je brutalnija od svih prethodnih, a ona je surovo napisala đetiću da je*e svoju decu sutra kada ih bude imao, aludirajući na to što je on pomenuo njenog sina Željka u vulgarnom kontekstu.

Foto: instagram.com/miljanicakulic

- Ova Vladimirka što priča da sam mu psovala oca, ja njegovog oca nisam spomenula ni u dobrom, a kamoli u lošem kontekstu, već sam pričala o njemu i o njegovom ophođenju što me je zaprepastilo. Zato Vladimirka, fukaro jedna, kad budeš imala dete, j... njega, pa onda pričaj kako ćeš da opštiš sa tuđom decom... A koliko su moju majku po Petrovcu... Toliko zdravlja da imaš! I već jednom prestani da se kačiš samo za žene, već uđi u sukob sa nekim muškarcem, jado jedna iskompleksirana, cela Crna Gora te se stidi - poručila je Miljana Vladimiru putem storija na Instagramu, a nema sumnje da joj Tomović ni ovog puta neće ostati dužan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goca

25.08.2019 16:18

Sada je Miljana bas mnogo preterala.