I Miljanina sestra u Zadruzi 3? Sušta je suprotnost od Kulićeve, a rijaliti zvezda otkrila sve!

Autor: Alo.rs

Zadruga

23.08.2019

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda, Miljana Kulić, već četiri godine je na televiziji i gledali smo je u brojnim rijalitijima. Od "Maldiva", preko "Parove", pa sve do "Zadruge".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Miljana Kulić

Kulićeva je za kratko vreme postala jedno od najupečatljivijih ljica rijaliti šou programa, u jednom je čak i zatrudnela sa Ivanom Marinkovićem i rodila sina Željka, a tokom njenih učešća publika je imala prilike da vidi bezbroj skandala.

U prošloj sezoni "Zadruge" u rijalitiju je učestvovala sa majkom Marijom, dok je sin Željko sa dadiljom boravio u zasebnoj prostoriji.

Iz rijalitija je diskvalifikovana nakon što je udarila Jovanu Tomić Matoru, a kako je najavljeno izmirila je odnose sa Pinkom i vraća se u Zadrugu 3. 

RepublikaFoto: instagram.com/ticakulic
Tijana Kulić

I u ovu sezonu ulazi u Imaginarijum sa majkom i sinom, a uveliko se priča da je jedna od učesnica i njena sestra Tijana.

Miljana je rešila da otkrije da li još jedan član porodice Kulić ulazi u rijaliti.

- Tijana ne ulazi u Zadrugu, ona i Ana su sušta suprotnost od mene. Njih je sramota rijalitiju i ne gledaju rijaliti. Tijana je na Ekonomskom fakulteta, Ana završava farmacije. Nikada neće ući u Zadrugu, jer to nije njihova sfera interesovanja i ja sam srećna zbog toga. Ne bih volela da one prolaze kroz ono što sam prolazila i ja, ali meni je ovaj posao "ušao u krv" i sada sam se navikla - rekla je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ivana

24.08.2019 06:39

Sestra je spremna za rijaliti.

Tamara ana

24.08.2019 07:39

A BABA? GLUPO JE BEZ MILJANINE BABE. MA I UJAK JE ZANIMLJIV.

Odgovori 10 0