Gagi ranije odbijao da uđe u Zadrugu zbog ćerke: Luni se neće svideti ono što je otac rekao o njoj!

Autor: Informer

Zadruga

19.08.2019

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je u toku protekle dve godine uporno isticao da ne želi više bilo kad da kroči u rijaliti budući da je denser a ne rijaliti-zvezda, Gagi Đogani je naposletku pristao da se nađe na imanju u Šimanovcima.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Gagi Đogani

Ćerka Luna mu je pružila punu podršku što se ove odluke tiče, a mnogi se pitaju zbog čega se Gagi nije našao u imaginarijumu kada joj je bio najpotrebniji nego je tu odluku doneo sada kada ona neće biti tamo.

- Dobijao sam ponude i za prethodne sezone, ali nisam želeo da uđem zbog Lune. Ne bismo mogli da se opustimo, verovatno bismo planuli za svaku glupost - istakao je Đogani.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Luna i Gagi

- Mene popularnost ne zanima, jedini razlog mog uslaska je dobar novac koji su mi čelnici "Pinka" ponudili - dodao je denser, a onda je priču zaključio razmatranjem o tome da li postoji mogućnost da se zaljubi u "Zadruzi 3".

- Ne planiram, ali ne isključujem tu mogućnost. Kada imaš nekog tamo, brže ti prođe vreme i svakako ti bude lepše. Ja sam solo, tako da nikad ne reci nikad!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milenko

20.08.2019 07:49

Luna ga savetovala da se obavezno zaljubi.