Pozlilo mu: Tomović nakon potpisivanja za ulazak u Zadrugu 3 završio na psihijatriji!

Autor:

Zadruga

18.08.2019

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan sa liste "zabranjenih" koji je iz druge sezone zadruge izbačen zbog nasilja, po svemu sudeći, ponovo kuca na vrata imanja u Šimanovcima.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Potpisao za ulazak u treću sezonu Zadruge

Vladimir Tomović, rijaliti igrač koji je svakako obeležio drugu sezonu "Zadruge" ponovo će se naći u popularnom rijalitiju. On je uslikan u zgradi Pinka, a na svom fejsbuk profilu podelio je fotku na kojoj se nalazi u Pinku, uz poruku "Znate li koja je ovo zgrada".

Tomović je zbog udaranja Subotićke diksvalifikovan, a u Zadruzi je stupio u vezu sa Stanijom Dobrojević, koja ga je nakon izvesnog vremena ostavila i uplicala u vezi sa Markom Markovićem.

Nakon izlaska iz TV Pink, Tomović se oglasio na Instagramu.

- Za nekima iz "Zadruge 2" plače bolnica, ali kada vidim ko ulazi u "Zadrugu 3"... za njima plaču bolnica, ludnica i Kusturica - istakao je poznati Crnogorac.

Foto: instagram.com/vladelije
Vladimir tomović ispred psihijatrijske ustanove

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

18.08.2019 20:49

Jel mogu novinari da pronađu neku Tomovićevu bivšu koja nije imala primedbu na njegovu seksualnost? Slađana Perišić je rekla da ju je Tomović terao da se ošiša na skroz kratko da bi spavao sa njom. Anđela kaže da nikada nisu ni spavali, a Stanija kaže da Vladimir nije mogao da doživi erekciju. Sve tri su veoma lepe i zgodne. Izgleda da je problem u njemu. Verovatno se zato toliko i trudi da se predstavi kao muškarčina. Mukica.

Odgovori 13 2