Nadežda Biljić našla novi posao: Bivša zadrugarka batalila pevanje, nećete verovati gde radi!

Autor: pink.rs

Zadruga

18.08.2019

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pinkovu zvezdu Nadežda Biljić pubila je imala priliku bolje da upozna tokom učešća u rijaliti programu "Zadruga" gde je dokazala kakav talenat zaista poseduje. Kada je saznala da većina njenih rijaliti cimera želi da se bavi muzikom, ona je istakla da će promeniti svoje zanimanje.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Nadežda Biljić

Pre nekoliko dana, Nadežda je doživela fizički nasrtaj od svog dečka Tome Panića i nakon toga je odlučila da ode u svoj rodni kraj kako bi "ohladila glavu", a novinarska ekipa je uhvatila Biljićevu na radnom mestu u Valjevu i to ni manje, ni više nego za kasom u prodavnici. 

Podsetimo, Nadežda je tokom boravka u "Zadruzi 2" istakla da će se zaposliti u trafici, jer svi njeni rijaliti cimeri žele da postanu muzičke zvezde, a ono što je evidentno jeste da je ostala dosledna svojim rečima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
tasa

19.08.2019 08:41

Najlakse je osudjivati druge za svoj neuspeh,Nadežda batali flašu uhvati se za mikrofon.Pusti patetiku gledaj sebe a ne šta rade drugi.Iskoristi to što ti je Bog podario.

Lav

19.08.2019 10:44

To je posteniji posao nego biti pevaljka.