Zgadiće vam se život: Sanja otvorila usta pa se lizala s pacovom!

Autor:

Zadruga

17.08.2019

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Sanja Stanković stekla je veliku popularnost tokom takmičenja u rijalitiju "Zadruga 2", zbog čega je angažovana na nekoliko projekata.

Foto: instagram.com/mrs_s.happy
Jeziva scena... Sanja se ljubila s pacovom

A snimajući danas jedan projekat, Sanja Stanković je u kadru imala dva pacova sa kojima se mazila do te mere da su joj čak i usta ulazili.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zgrozila javnost...
Foto: instagram.com/mrs_s.happy
Sanja Stanković

Ovaj njen potez nije baš naišao na odobrenje njenih pratilaca, a svi koji su pogledali video nisu se osećali prijatno.

Naime, Sanji su najpre dva pacova šetala po ramenima i po kosi, a potom joj je jedan dodirnuo usne. Tada je bivša zadrugarka šokirala kada je otvorila usta i pustila pacova da joj njuška zube. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojo

17.08.2019 15:53

Pacovi prenose preko 40 bolesti ljudima na nekoliko načina – ujedom odn. grebanjem, preko drugih organizama kao što su buve, krpelji, grinje, ostavljanjem urina i izmeta. Urin pacova je odgovoran za širenje leptospiroze, oboljenja koje oštećuje jetru i bubrege i može dovesti do kardiovaskularnih problema. Izmet, perut i odbačene dlake pacova mogu da izazovu alergijske reakcije kod ljudi. Hantavirus živi u malim glodarima kao što su pacovi, a prenošenje virusa nastaje udisanjem prašine u kojoj se nalaze izlučevine glodara ili kontaktom sa urinom i izmetom.