Hoće da izvrši samoubistvo: Majka Nadežde Biljić u suzama zbog psihičkog stanja svoje ćerke!

Autor: Alo.rs

Zadruga

17.08.2019

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo dan nakon što je brutalno pretučena, pevačica i bivša zadrugarka Nadežda Biljić vratila se u rodno Valjevo. Tu odluku nije donela sama već je, kako je njena majka Slavica rekla, tako odlučila porodica.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zabrinuta za psihičko zdravlje svoje ćerke... Nadežda i Slavica Biljić

- Došla sam da je vodim kući. Evo, upravo pakujem stvari i čekam je da se probudi. Nije spavala 48 sati zbog traume koju je preživela. Uspela je da zaspi uz pomoć lekova i još se nije probudila - rekla je u toku jučerašnjeg dana Nadeždina mama Slavica.

- Nada je veoma loše. Plače, kuka, jeca, ima suicidne misli... Verujte mi da ne znam šta da vam kažem - rekla je drhtavim glasom Slavica, koja ćerkino trenutno zdravstveno stanje ne shvata olako. Budući da je i sama zdravstveni radnik, rešila je da potraži stručnu pomoć. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Oseća se loše...

- Nadežda danas izgleda mnogo gore nego juče. Sada su još vidljiviji modrice i podlivi, ali nije to ono što me brine. Modrice će proći, ali njena psiha će morati da se leči. Mora hitno kod psihijatra. I sigurna kuća će joj biti na raspolaganju u svakom trenutku, kako za razgovor, tako i za podršku, zaštitu, ukoliko zatreba - objašnjava Slavica. Kako kaže, za početak, ona će ćerku izolovati od svega: od ljudi, novinara, bivših zadrugara, koji joj sada glume prijatelje i pružaju navodnu podršku, a u kući su je i sami psihički zlostavljali.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Dobila ozbiljne batine...

- Ona mora da se izdigne iznad situacije, kako bi mogla racionalno da rasuđuje o njoj. Trenutno je sluđena od poruka, poziva, saslušanja, policije, tužilaštva, forenzičara, novinara… od svega. Zato smo otkazali nastupe koje je imala za ovaj vikend, pošto ona takva nije u stanju da uveseljava narod - priča Slavica.

Kako nam je još rekla, njen suprug, a pevačicin otac Radoje, teško je podneo to što se njegovoj mezimici dogodilo, baš kao i njen brat Vojislav, koji je na insulinu jer boluje od šećerne bolesti. 

RepublikaFoto: Prntscrin
Panić tvrdi da nije tukao Nadeždu, a ona sva u modricama i podlivima

- Svi smo potreseni... Ne znam šta bih vam rekla. Radoje je mogao da dođe u Beograd i da istog trenutka ubije Tomu zbog ćerke, ali onda bi bio isti kao on. Ne bi se nimalo razlikovao od njega. U našoj porodici nema nasilja. Radoje nikada nije digao ruku ni na decu, ni na mene. Vaspitavali smo ih da se vole, a ne da se biju. Voji je, naravno, skočio šećer i stanje mu se pogoršalo - kaže Slavica.

Nadežda će u Valjevu otpočeti lečenje, kako telesno, tako i duševno, a u Beograd će dolaziti samo po potrebi.
- Zasad će biti pod našim nadzorom, pa ćemo videti kojim će tokom ići lečenje. Nadamo se najboljem - iskrena je gospođa Biljić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ceca

17.08.2019 14:36

Ovo je već pritisak na sud da obese Tomu.

Odgovori 11 0