Puklo prijateljstvo! Stanija iskulirala Marijanu zbog Marka: Zonjićeva otkrila sve detalje odnosa sa starletom!

Autor: Svet

Zadruga

16.08.2019

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Zonjić bila je Staniji Dobrojević najbolja drugarica, ali nakon "Zadruge" stvari su se promenile, pa se njih dve više ne čuju, a glavni razlog svađe jeste Marko Marković.

RepublikaFoto: instagram.com/marijana_zonjic_official/youtube.com/Zadruga Official
Marijana i Stanija...

- Stanija i ja nismo u kontaktu, mene je zvala njena drugarica i PR Tamara, koja mi je čestitala rođendan i rekla da će mi se Stanija javiti čim uzme broj u Americi, međutim do dana današnjeg to se nije desilo. Krivo mi je što su Lepi Mića i Zorica Marković, koju su mi pričali šta će se desiti, bili u pravu. Potpuno me je zaboravila, a delile smo sve moguće tajne. Naravno, nikada ih ne bih otkrila javno jer nisam takav čovek - kaže Marijana i navodi da je Stanijin dečko Marko kriv za sve:

- Marko i ja se nismo podnosili, moguće da je on razlog, ali ja nikada ne bih drugaricu izdala zbog dečka, a ona mene jeste zbog Marka. Ja nemam loše mišljenje o njoj, samo sam razočara. Stanija me je povredila. Nismo se čule od "Zadruge", a pričala mi je da smo super i da je naše prijateljstvo neraskidivo - rekla je Marijana.  

RepublikaFoto: e-stock agency
Stanija i Marko...

Inače, Marijana Zonjić ulazi u "Zadrugu 3" u oktobru, kada će se najverovatnije suočiti sa Stanijom i pred kamerama rešiti sve što ima sa njom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

16.08.2019 11:58

Nije tu ni bilo prijateljstva,samo interes!