(VIDEO) NEMAJU NI ZA BENZIN: Gledateljka šokirala javnost kad je ispričala kako žive Dragojevići, pa otkrila OVO o Aleksandri Subotić!

Autor:

Zadruga

13.08.2019

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć se kao gost u studiju u Šimanovcima našao Lepi Mića. Ognjen Nestorović je imao niz zanimljivih pitanja, koja su zanimala širu javnost. U toku emisije se uključila gospođa telefonskim pozivom, koja navodno poznaje Davida Dragojevića i otkrila šta zna o njegovom životu.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ, Prntscreen
Aleksandra i David...

- Ja poznajem Davida privatno i znam kako živi. Ima mali lokal u kom rade njegova sestra i mama. To je stvarno ništa, nije kako treba. Nemaju ni za tri litra benzina. On je živeo kod mame sa bratom, stalno su bili u Veterniku, koliko nisu imali, jedino ta Biljana što je frizerka, ona drži tu radnju, ona nije ni frizerka - rekla je gospođa, pa dodala:

- Gospodine sve što pričate jeste tako, mislim da je jako dobro što se vi zalažete za mlade i što ih gurate na neku način da se bore da budu ono što jesu. Neki saslušaju, neki ne. Ja poznajem i Aleksandru, to je jedno tako fino dete, stvarno je kulturna devojka i baš onako prirodna i ljubazna, bar onoliko koliko je proživela u životu, stvarno je dobra devojka i dobra je mama. Samo još nešto da kažem, oni su bili vereni.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
David i Aleksandra nekada...

- Ona je ušla kao verenica Davida Dragojevića koju je on štitio do Nove godine. Ja sam bio kivan samo nakon što se ona vratila unutra, zbog njihovog odnosa i kako su se ponašali prema njoj - ispričao je Mića o Aleksandri.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
pula

13.08.2019 09:35

Aleksandra nije divna mama ako je već nekoliko godina u rijalitiju i ne čuva i neguje svoje dete. Čak je uopšte nije briga za dete. Videli smo to na TV kad su išli za malu.

Odgovori 10 1