Isplivali dokazi o gej aferi: Đeskon slao polni organ muškarcu?!

Autor: Alo

Zadruga

12.08.2019

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivšeg učesnik rijalitija Nemanja Đerić Đekson bio je veliki zavodnik u Beloj kući, pa je imao s*ks sa Jelenom Krunić, Minom Vrbaški, Anđelom Vešticom i Andrijanom Radonjić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nemanja Đerić Đekson...

Ipak isplivali su dokazi da se dopisivao i sa muškarcima i slao im fotografije svog polnog organa. Jedan muškarac rešio je da ga raskrinka.

- On se u početku malo naljutio, pa je smirio strasti i počeo je da govori: " Najbolje je da sve prekine, ovo prelazi u nešto više, postaješ bezobrazan, ja sam se opustio" i slično. Naravno to se sve na tome završilo, zamolio me je da obrišem poruke, naravno da sam obrisao sve, i skrinovao prazan čet kao dokaz, takođe skrinovao i galeriju da dokažem da sliku nemam. Nakon toga sam dobio blok, i time se ova priča završila. Naravno Nemanja nije jedina javna ličnost sa kojom sam imao hot prepiske, tu je uključeno još par osoba. Takođe, neki od poznatih su se baš lepo ophodili prema meni i poštovali moju s*ksualnu orijentaciju, dok je dobra većina nastupila arogantno i sa blokom što samo govori o niima - kaže muškarac koji se navodno dopisivao sa Đeksonom.

RepublikaFoto: instagram.com/Printscreen
Đekson...

Ipak, muzičar je imao odgovor na celu situaciju.

- Ma ovo nisam ja, mogu da me povezuju sa kim god žele, ali ja najbolje poznajem svoj polni organ i tvrdim da ovo nema nikakve veze sa mnom - rekao je Đekson.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
vesna

12.08.2019 18:19

Djekson je u pravu. On najbolje zna kakav je njegov. Neko mu namesta aferu.

Odgovori 15 5
Živojin

14.08.2019 16:40

@vesna - Đekson tvrdi da to nije njegov ali ne tvrdi da na slici nije on.

Jelena

12.08.2019 19:25

Videla sam sliku tog tipa, samo se vidi donji deo lica i meni uopste ne lici na Djeksona.

Odgovori 8 14
Alibaba

14.08.2019 17:18

@Jelena - Na slici baš liči na Đeksona. Đekson nije demantovao lik, samo debljinu.