SKANDALOZNO: Nakon što je oca Sinišu prijavila za zlostavljanje oglasila se Miljana Kulić!

Autor: Pink.rs

Zadruga

10.08.2019

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bomba odjeknula je vest da je Miljana Kulić prijavila oca Sinišu za maltretiranje nje i njenog sina Željka, a onda je rijaliti zvezda potvrdila da je vest tačna i ispričala sve detalje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić...

Naime, Miljana je juče popodne priznala da se pomirila sa svojim ocem i da joj je žao zbog novonastale situacije u njenoj porodici.

- Željko je dobro i ja sam dobro. Pomirila sam se sa tatom, sve je u redu. Mama je otišla sama na more, oko toga je ispao nesporazum. Nisu mogli zajedno da odu u Grčku, nisu mogli da se dogovore, ne znam ni ja oko čega. Mislim da je zbog auta, on joj nije lepo objasnio, onda je tata iskalio bes na mene, došla mu je žuta minuta. Međutim, sada je sve okej. Izdešavalo se svašta, bezveze - ispričala je Miljana i istakla da je otac vikao na nju, ali da joj je najbitnije da su ona i njen sin dobro, te da je ocu oprostila sve zarad mira u porodičnom domu.

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
Siniša Kulić...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
kokan

10.08.2019 09:56

Svi prave kucni rijaliti kao kandidaturu za Zadrugu 3.

Odgovori 17 0
Crna mamba

10.08.2019 12:50

Sve je to Klara ''zakuvala''.Ona je nevidjeno zlo...otrov u maloj bočici.

Odgovori 5 13
Ne prima se svako u kuću

10.08.2019 12:55

Siniša je u pravu što isteruje Klaru iz kuće jer je ona hodajuće zlo.Ogovara ih svuda i na svakom mestu jer je ljubomorna na sve Kulićke koje su misice za nju.

Odgovori 4 12