Perovićkin sin više neće da čuje za majku zbog Mikija: Boli me uvo za majku i za njenog nasilnika!

Autor:

Zadruga

10.08.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Zlata Đurković u emisiji "Narod pita" otkrila da su se Suzana Perović i Miki Đuričić pomirili, njih dvoje su se svojski potrudili da niko iz medija ne dođe do njih. Srpski telegraf stupio je u kontakt sa Suzaninim sinom Nikolom Perovićem kako bismo saznali šta se dešava sa rijaliti-parom, kao i šta Suzanina porodica misli o svemu, ali Nikolin odgovor bio je šokantan.

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ
Miki i Suzana..

Naime, Nikola je za naš list otkrio da ga majka više ne zanima i da mu nije jasno šta Suzana ponovo radi sa Mikijem, koji ju je javno u rijalitiju "Zadruga" prebio, pa je dodao da sa njom ne želi više da ima bilo kakav kontakt.

- Ja nemam pojma ništa, ni šta Suzana radi, ni šta Miki radi, niti me to zanima. Ja Suzanu ne viđam uopšte niti želim da je viđam. Ona je odrasla žena, neka sama brine o svom životu, šta mene pitate o njoj, ona me ne zanima - rekao je besno Nikola i otkrio da ga Suzanini i Mikijevi planovi ne interesuju i da, prema njegovim saznanjima, još nije otišla za stalno u Kupinovo.

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ
Miki i Suzana..

- Ono što znam jeste da se nije odselila kod njega u Kupinovo jer u petak, kad sam svratio do kuće da uzmem nešto za put, video sam da je tamo spavala, što znači da se još nije preselila kod Mikija. Strašno me nervira Suzana i ta priča o njoj i što sam ja u to upetljan. Je l' se pomirila sa Mikijem, boli me uvo i da se čuju i da se ne čuju. Pa imam i ja valjda život, a ne samo da se sve vrti oko nje - besneo je Suzanin sin i dodao:

Nikola: Još uvek se nije odselila kod Mikija u Kupinovo, ali me ni to ne zanima. Ne vrti se sve oko nje

- Ne živim više s njima, ja sam samostalan i Suzanin život me ne zanima. Što se mene tiče neka radi šta hoće i s kim hoće, samo mene da pusti na miru. Dokle više priča o Suzani i Mikiju, muka mi je, bre, više od njih.

Nakon svega što je Nikola rekao pokušali smo da stupimo u kontakt sa Suzanom i saznamo da li joj smeta ovakav sinovljev stav, ali do zaključenja ovog broja ona nije odgovarala na naše pozive.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zlata Đurković...

Zlata: Biću kuma Suzani i Mikiju!

Suzanina dobra drugarica Zlata Đurković je presrećna zbog pomirenja Mikija i Suzane, pa nam otkriva da će ona kumovati na njihovoj svadbi.

- Suzana je sada presrećna, a meni je to najbitnije. Podržaću svaki njen izbor i moram vam odati tajnu da ću joj ja biti kuma na venčanju. Ono što je iza njih dogovorili su se da ne pominju, pošto su i sami shvatili da je njihova ljubav jača od svega - rekla je Zlata.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Penzionerka

13.08.2019 09:09

Znam da majka ne može bez svoje dece. Ali da majka u tim godinama, ne može bez švalera, e za to nisam čula.