Miki robija u "Zadruzi 3", Slađana u "Parovima!

Autor: Kurir.rs

Zadruga

08.08.2019

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić bi mogao od septembra da se nađe u rijaliti programu "Zadruga 3" sa sve nanogicom koju je dobio nakon fizičkog zlostavljanja Suzane Perović i Nadežde Biljić, dok bi Slađana Petrušić kaznu za prebijanje Jelene Golubović mogla da služi u "Parovima".

RepublikaFoto: instagram.com
Robijaće u rijalitiju...Miki i Slađa

Slađa Petrušić uložila je žalbu na presudu po kojoj je osuđena na šest meseci zatvora, a u kojoj od suda traži da joj se omogući da kaznu odleži kod kuće, s mogućnošću da osam sati dnevno provodi u "Parovima".

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Prebila Golubovićku... Slađa Petrušić

Doskoro se voditeljka Hepija nadala da će, uz dobar tim advokata s Vojislavom Šešeljem ne čelu, uspeti da se spase robije, ali šanse za to su male. Kako su joj pravnici objasnili, gotovo je nemoguće izdejstvovati oslobađajuću presudu jer je ona na poslednjem ročištu jasno rekla da se ne kaje što je prebila Jelenu Golubović i da je trebalo još jače da je izudara.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Dobila batine od Slađe... Jelena Golubović

Taj iskaz predstavlja otežavajuću okolnost, pa je zato mnogo sigurnija druga varijanta - odsluženje kazne s nanogicom. Iz Petrušićkinog bliskog okruženja saznajemo da je ona već podnela žalbu u kojoj, između ostalog, piše da je ona još 2016. potpisala ugovor s televizijom Hepi, po kojem je dužna da učestvuje u njihovim rijaliti programima s rokom važenja od pet godina, te da od jeseni mora da bude učesnica "Parova". Stoga, Slađa je zatražila da joj se omogući da kaznu odsluži s nanogicom, ali da tokom dana osam sati provodi u rijalitiju jer je to njeno radno mesto.

Foto: Youtube.com/ D&D Slađane Petrušić
Slađa Petrušić

Hrvatica se, pričaju nam, nada da će Viši sud uvažiti njenu žalbu, a da je to moguće, potvrđuje nam i ugledni advokat Nebojša Perović.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro - Dea i Sarapa
Nebojša Perović, advokat

- Kada je u pitanju prvostepena presuda, onda osuđeno lice mora da žalbom traži da se kazna preinači na kućni zatvor. Lica koja su osuđena na izdržavanje kazne u prostoru u kojem stanuju mogu od nadležnog tela da dobiju saglasnost da odlaze na posao, ali tako što će na poslu provesti osam sati i dobiti 30 minuta za odlazak na posao i isto toliko za povratak kući - rekao je Perović.

RepublikaFoto: E-stock/D. Stanojević
I Miki će možda kao Slađa...

Potez Slađane Petrušić nije novost, s obzirom na to da je identično postupio i Miroslav Miki Đuričić. On je sredinom juna u "Zadruzi 2" udario Suzanu Perović, a onda i pretukao štakom Nadeždu Biljić, zbog čega je izbačen i sudski procesuiran po skraćenom postupku. Osuđen je na godinu dana kućnog zatvora, koji treba da služi u rodnom Kupinovu. Ipak, prema pisanju medija, postoji mogućnost da će robiju delimično provoditi u trećoj sezoni Pinkovog rijalitija, na sličan način kao i Petrušićeva.

- Miki je već u pregovorima o "Zadruzi 3" i sve su prilike da će s nanogicom od septembra opet biti jedan od učesnika šoua. Još uvek nije izvesno hoće li mu to biti dozvoljeno, mada je ovo najbolji način da bude pod kontrolom, jer će non-stop biti okružen kamerama, a obezbeđenje bi u tom slučaju na njega motrilo 24 sata dnevno. Takođe, ako se to bude desilo, za njega će važiti posebna, daleko stroža pravila, što bi sve, naravno, bilo u dogovoru s nadležnim organima - izjavio je tada neimenovani izvor s televizije Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Avram

08.08.2019 09:31

Kriminalci traže olakšice i popuste.

Odgovori 18 0
Miško

08.08.2019 12:31

Neću da gledam kriminalce na TV.

Odgovori 18 0
Brle

08.08.2019 13:25

A gledaoci koji ovo prate će robijati ispred TV-a.

Odgovori 16 0