I on propevao! Posle Lune i Adam Đogani snima pesmu!

Autor:

Zadruga

08.08.2019

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlata Đurković i Adam Đogani gostovali su sinoć u emisiji "Zadruga - Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević spremio je zanimljiva pitanja za njih. Bivši zadrugari su razgovarali i sa publikom koja je imala priliku da se uključi uživo u program.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Adam Đogani

Da li će Adam početi da se bavi muzikom, kao njegova sestra Luna i ostali članovi njegove porodice, želeo je da čuje gledalac koji se uključio u program.

- Da. U glavi mi je milion stvari, da li da otvorim kafić, da li da otvorim poslastičarnicu. Radi se pesma, želim bar da se oprobam. Ako mi se svidi, izbaciću je. Solo prvo, želim da vidim da li će mi se svideti - otkrio je Adam. 

- Mislim sve najbolje, želim joj sve najbolje. Ja imam neke informacije, bićete iznenađeni. Od srca joj želim sve najbolje - rekla je Zlata kada su je pitali šta misli o muzičkoj karijeri Lune Đogani.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Avram

08.08.2019 09:19

Dečko ima grub i neprijatan glas. I on želi da peva? Neka spremi da baci 10 hiljada evra.

Odgovori 12 1
Miško

08.08.2019 12:37

I Miki Đuričić snimio pesmu. Pa ga nema da nastupa i peva po kafanama jer čovek ne zna da peva i nema glas za pevanje. A Miki i Adem imaju sličan loš dubok i hrapav glas.

Odgovori 10 2