(VIDEO) SKANDALOZNO! David se obratio Aleksandri ovim snimkom i poslao joj ŠOK poruku!

Autor:

Zadruga

07.08.2019

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević i Ana Korać uživaju u svojoj ljubavi nakon rijalitija, iako su mnogi prognozirali da će ova ljubav iz Zadruge pući čim se proglase plasmani na finalnoj večeri.

RepublikaFoto: instagram.com/___californication
Ana i David...

Mnogo pometnje uneo je Filip Mijatov, koji se niotkuda pojavio samo mesec dana pre finala i izneo šokantne tvrdnje o svom odnosu sa Koraćevoj, tvrdeći da je imao seks sa njom, kao i da se Ana bavi prostitucijom.

Ipak, i dalje se govori o Davidovoj bivšoj devojci Aleksandri Subotić, kao i načinu na koji je on raskinuo sa njom. Doduše, Koraćeva je pokušala da se drži van te priče, barem jedno vreme, a onda je i ona ušla u sukob sa njom.

Foto: instagram.com/david__dragojevic
David Dragojević...

Pale su teške reči, a kako fanovi na društvenim mrežama spekulišu, prozivke od strane Davida i Ane upućene Aleksandri i dalje postoje.

RepublikaFoto: e-stock agency
Aleksandra Subotić...

Oni su okačili stori sa famoznim "šapicama" koje Aleksandra ima istetovirane na svojoj zadnjici. Da li su oni prisvojili znak šapica, ili ipak žele da provociraju Aleksandru procenite sami nakon snimka koji pogledate!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Najlepsi ???? @david__dragojevic @ana_korac ??

A post shared by David Dragojevic fp (@_david_dragojevic__king) on Aug 7, 2019 at 12:37am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jelena

07.08.2019 10:29

Bez veze provociraju.