Slagao za sve i svašta: Stanijin dečko patološki lažov, krije burnu prošlost!

Autor: alo.rs

Zadruga

07.08.2019

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Marković u javnosti je poznat kao devet godina mlađi dečko starlete Stanije Dobrojević, a kako navodi jedan list, bivši zadrugar krije burnu prošlost, budući da je već u srednjoj školi imao problema s laganjem i prevarama, zbog čega je izopšten iz svog društva.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Marko i Stanija u Zadruzi

Naime Marković je kao veoma mlad želeo da bude popularan i činio sve da sebe predstavi kao nešto što nije.

- Marko je na samom početku srednje škole bio veoma povučen dečko, koji se ni sa kim nije družio. Oduvek je lepuškast i sviđao se devojčicama, ali nijedna muška ekipa ga nije htela u društvu. Kada je prošlo godinu-dve, odjednom je od stidljivog dečaka postao nadobudni hvalisavac. Pošto je tokom letnjih raspusta bio sa nekoliko lepih devojaka, istripovao je da je kralj Podgorice i da su svi ispod njega. Bahatio se i prema onima retkima sa kojima je bio dobar. Njegovo izigravanje šmekera zasmetalo je mnogima zbog čega su do detalja saznali priču koja stoji iza ovog momka, navodi izvor i dodaje da je Marković posle srednje počeo da laže devojke i drugove o tome odakle je.

- O kakvom se kompleksašu radi postalo nam je jasno posle srednje škole. Često smo ga viđali po gradu sa nekim nazovi ribama i uvek je gledao da privuče pažnju. Ubrzo je počeo da nosi fejk garderobu i da živi život koji ne postoji. Saznali smo da devojkama koje muva govori da živi u ogromnom stanu u centru Podgorice, što nas je šokiralo jer je on iz malog mesta Daljem, udaljenom pola sata od Podgorice. To mesto broji manje od 200 stanovnika i on se toga mnogo stideo. Nismo mogli da verujemo da je baš toliko dno dna da laže o tome da ima stan i o tome gde živi - kaže izvor za  i otkriva zbog čega je bivši zadrugar imao nadimak Zečja Cava .

RepublikaFoto: instagram.com/stanijadobrojevic
Nastavili i vezu van rijalitija...

- Marko je od onih tipova koji su jaki na priči i vole da glume muškarčine kada dođe do problema. On je, konkretno, najviše problema imao zbog muvanja tuđih devojaka, a kada bi ga neko upozorio da će mu polomiti kosti ako nastavi da bude bezobrazan, govorio bi da se ne plaši i da jedva čeka sukob. Kada bi došlo do toga da ga neko stvarno traži po gradu, ti momenti bili su najsmešniji. Bežao bi ili bi molio da ga ne diraju i izvinjavao se hiljadu puta , obećavajuću da neće da se ponovi. Zvali smo ga Žečja Cava jer je brzo kao zec bežao od problema koje bi sam sebi napravio i zato što su ga privlačile zauzete devojke - rekao je izvor koji Markovićevu vezu sa Stanijom smatra dobrom šalom.

- Veza Marka i Stanije je toliko smešna da niko od nas ne može da veruje da oni to predstavljaju kao pravu ljubav. Pa on nju laže da zarađuje od manekenstva i da se bavi privatnim biznisom, koji je decenijama u porodici, a to zaista ne postoji. Ne bi se taj skidao go da ima neku lovu i ne bi bio sa Stanijom, koja je devet godina starija, da od toga nema koristi. I nije sramota što nema pare, nego što laže da ih ima. On Staniji nije rekao odakle je u stvari, a šta je tek s ostalim stvarima. Verovatno joj priča da ima četiri stana i kuću na moru. Sreća je što njoj za samopouzdanje treba piletina, a njemu poznata starleta za marketing. Zato i traju malo duže od balona od sapunice - zaključuje izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kum

07.08.2019 09:48

Ako je ovo istina onda nemam šta kazati.

Odgovori 10 2
Zoran

07.08.2019 11:35

Našla krpa zakrpu!