Biljana Dragojević progovorila o zlostavljanju: Žao mi je zbog svega toga!

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

06.08.2019

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Pantović bila je sinoć gost voditelja Darka Tanasijevića u emisiji "Zadruga - Narod pita" i tom prilikom otkrila da joj je ćerka Aleksandra Subotić potvrdila klimanjem glavom da je Mungos, partner Biljane Dragojević, fizički nasrnuo na Biljanu nakon poziva sa Davidom Dragojevićem.

RepublikaFoto: instagram.com/biljanadragojevic1967
Biljana i Mungos

Davidova majka odgovorila je na ove navode.

- To je tolika glupost... Prvo, Mungos nikada nije nasrnuo na mene, niti bi. Ja ne znam odakle Aleksandri to, niz njenih laži, pa i to sad. Ja sam čula da je ona i u "Zadruzi" komentarisala tako nešto. Kod nas u porodici ne postoji nikakvog nasilja, tako da, to je totalna laž - odgovorila je Biljana.

Biljana je ispričala i zašto se razočarala u Subotićevu, a onda otkrila da joj nedostaje Aleksandrina ćerka Magdalena.

- Ja jesam stajala uz Aleksandru, dok nije počela da laže. To da je Mungos fizički nasrnuo, kao i da je ona davala novac, to nije tačno. Ja sam, inače, stvari koje su fanovi slali, dala, stavila sam na Instagram, poklonila bračnom paru. Ona mene jeste razočarala. Bila sam za nju tu kao majka, i za Magdalenu kao baka. Magdalena mi je slatka i pametna devojčica, žao mi je što se tako desilo. Bez obzira, i da nisu njih dvoje (Aleksandra i David) ostali zajedno, nije moralo ovako da se završi. To što je iznosila neke stvari, laži, to je za mene dno dna - istakla je Biljana, pa progovorila o Magdaleni, ćerki Aleksandre Subotić.

- Puno puta pomislim na Magdalenu i žao mi je zbog svega toga. Vezala sam se za nju, drago je dete, stvarno mi je zbog nje baš žao. Sve je to život - dodala je Dragojevićka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Slavo

06.08.2019 18:11

Biljana je u pravu. Mungos joj jeste uzeo telefon, ali nije bilo nikakvog nasilja jer bi se čulo preko telefona.

Odgovori 18 3
Jela

07.08.2019 10:48

Ljuba vidi slamku kod drugoga a kod sebe ne vidi plast slame.