ŠOK: Ljuba Pantović raskrinkala Koraćku: Ana se je*e sa Davidovim drugom!

Autor:

Zadruga

06.08.2019

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Aleksandre Subotić i bivša zadrugarka Ljuba Pantović tvrdi da je Ana Korać imala odnose sa bliskim drugom Davida Dragojevića i da sada starleta hoće Davidu da podmetne dete. David i Ana su rekli da se raduju ulozi roditelja i više puta aludirali na to da je Koraćeva u drugom stanju, nakon čega se za Rijaliti oglasila Ljuba Pantović i otkrila svoja saznanja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/e-stock
David i Ana...

Naime, Ljuba je za Rijaliti rekla da Ana nikada ne bi zatrudnela sa Davidom, pošto on voli muškarce, i da je starleta bila sa muškarcima koji su bliski Dragojeviću, za koje on zna, ali se pravi lud.

- Provereno znam da je Ana bila intimna sa Davidovim drugom, kao što tvrdim i da je Dragojević imao odnose sa muškarcima. Kao i uvek, ja ne pričam uz vetar, već samo ono što je istina. Taj kreten više voli muškarce od žena, ne znam kada će Ana to više ukapirati. I nju je omađijao kao nekada moju Aleksandru, pa devojka više ne zna ni šta radi ni šta priča - kaže Ljuba.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ljuba Pantović...

- Ana je bila sa takvim frajerima da je David tu samo kolateralna šteta. To dete, ako je zaista trudna, može biti samo od njegovog druga, a od Davida sigurno nije, nego mu ga podmeće. Ona najbolje zna šta je radila i nadam se da će se kučencenta najzad otarasiti i da će ga šutnuti. Čula sam, bre, da devojci ne da mira, ne pušta je samu ni do toaleta. Imam utisak da se Ana Davida plaši i da ne može da ga se otkači. Pošto mu je previše pričala, on je sada ucenjuje - kaže Ljuba i dodaje da je Davidu mesto pored matoraca kojima je redovno naplaćivao seks.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana i David...

- David će uskoro pokazati pravo lice, ne može on još mnogo da se folira. Pa ja sam ga odavno pročitala, Aleksandra mi nije verovala, pa vidite kako je završila. Uskoro će on da se vrati tamo gde je redovno zadovoljavao matorce, a oni mu plaćali ili kupovali firmirane stvari. Ana mi zaista nije jasna. Njih dvoje ili rade sve u dogovoru ili imaju obostranu korist od ove fejk veze.

Ljuba: Imam utisak da se Ana Davida plaši i da ne može da ga se otkači pošto puno zna o njoj

Podsećamo da je David u emisiji javno potvrdio da je Ana trudna i da joj je danima muka i ima vrtoglavice. Ono što je dodatno potvrdilo njegove reči jeste slika koju je Ana postavila na svoj Inastagram profil na kojoj se vidi kako je u dečjoj radnji i kako kupuje opremu za bebu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora: Anina majka je očajna

Jovana Tomić Matora otkrila je da joj je Anina majka Ljiljana Korać poslala poruku u kojoj je oplela po ćerki.

- Posle emisije mi je pustila poruku Anina mama da treba da je razumemo, da je hladna, takva je i prema njoj. Žena je očajna, ali šta će joj. Možda joj je David stvarno ceo svet. Mislim da to nije Ana, mislim da su njoj neki ljudi napunili glavu - otkrila je Matora.

Foto: printscreen/TVPink

Ana: Biljana će morati da me moli da joj oprostim!

Ana Korać je i dalje surova prema svojoj svekrvi Biljani Dragojević, a kako i sama kaže, nema nameru da lako pređe preko Biljaninih reči, tako da je čeka dug put do snajke.

- Meni je drago što se David posle toliko vremena pomirio sa svojim bratom, to je najvažnije. A što se Bilje tiče, moraće da me moli i da se iskupi ako misli da joj oprostim. Ona je pričala najgore stvari o meni, a nije me ni poznavala, ne mogu tek tako da pređem preko toga - kaže starleta.

Foto: instagram.com/___californication

David: Ana je žena mojih snova

Dok svi sumnjaju u ljubav Ane i Davida, Dragojević i nakon rijalitija ima samo reči hvale za svoju devojku.

- Ana je nešto najlepše što mi se dogodilo, ona je žena mojih snova. U njoj pre svega imam prijatelja, a onda naravno i ljubav i pažnju. Našli smo se - rekao je David.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Baba

06.08.2019 08:40

Ljuba je zlopamtilo i najlošija osoba u Zadruzi 2.

Odgovori 13 2