Sledi obračun u "Zadruzi 3": Filip izjavio da Osman Karić ima sidu, žestoki rat na Instagramu!

Autor: Srbija Danas

Zadruga

05.08.2019

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek se završila druga sezona rijaliti programa "Zadruga", a već se šuška ko će biti učesnik treće sezone.

Foto: instagram.com/printscreen
Filip Mijatov i Osman Karić

Jedan od budućih učesnika koji je potvrdio svoj ulazak u Belu kuću je Stefan Karić. Već su počele da se prave stranice podrške na društvenim mrežama. Svojim atraktivnim izgledom već je osvojio srca mnogobrojnih obožavateljki.

Njega su povezivali i sa Lunom Đogani i sa Kristinom Kijom Kockar, a šuškanja su se podgrajala kada se našao u Kijinom društvu na njenoj rođendanskoj proslavi. Poznato je da je njegov otac Osman Karić pružao podršku Aleksandri Subotić tokom druge sezone rijalitija.

Osoba koja je privukla ogromnu pažnju javnosti je Filip Mijatov koji je dovođen u vezu sa Anom Korać. Naime, on je tvrdio da su njih dvoje bili intimni i da joj je on plaćao mnogobrojne plastične operacije, dok je Ana to demantovala pričom da su bili samo prijatelji.

Jednom prilikom je osvanula prepiska između Osmana i Mijatova u kojoj ga Filip pozdravlja i govori kako lično poznaje Stefana. Tada je bila glavna tema u Zadruzi odnos Mijatova i Koraćeve i to da li će Filip ući u Imaginarijum.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Osman Karic (@karic_osman) on Aug 4, 2019 at 3:15pm PDT

 

Međutim, došlo je do potpunog preokreta u ovom odnosu. Ovoga puta Filip se na svom Instagram profilu oglasio povodom Karićevog ulaska u Zadrugu gde je izneo niz ozbiljnih optužbi upućenih Stefanu i njegovom ocu.

- Da li ste znali da se Stefan Karić rodio sa Hepatitisom C? Da li ste znali da je Osman Karić bio najgori narkoman devedesetih i da niko nije hteo da se pozdravi sa njim? Da je sve drugare prevario za heroin. Da li ste znali da Osman Karić ima AIDS?

Foto: instagram.com/printscreen
Poruka Filipa Mijatova

 - Zato molim lepo sve one koje su imale s*ks sa njima bez kondoma da se testiraju. Ovo nije prazna priča, ovo je upozorenje. Hvala lepo. Ne dozvolite da se bolesti šire.

Zašto mene psujete u DM? Upozoravam devojke da se bolesti ne bi širile. Stefan Karić ulazi u Zadrugu 3 i dobiće veliku popularnost i devojke na izvol'te. Tako da ako imate s*ks sa njim obavezno kondom.

Oglasio se i Stefanov otac koji je odgovorio na ove teške optužbe na svom Instagram profilu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Osman Karic (@karic_osman) on Aug 4, 2019 at 2:49pm PDT

 

- Dobro veče ljudi, danas je mom sinu Stafanu Kariću rođendan i ovim putem mu javno čestitam. Taj rođendan je pokvario Filip Mijatov, zvani d*peuvlakač ili d*pe davaoc, pa bih hteo ovim putem da ga pozdravim. Izgleda da je njegova želja da uđe u rijaliti, da bude malo popularniji pa je našao preko mene da se pere i da priča laži. Pa bih vas zamolio da ga svako lajkuje, da mu da na značaju. Molim i Željka i Milicu Mitrović da ga puste u tu Zadrugu da dobije svojih pet minuta slavu - rekao je Osman.

Potom je Osman objavio prepisku dopisivanja sa Filipom u kojoj se spominje i tuča.

Foto: instagram.com/printscreen
Prepiska Filipa i Osmana

Potom je Filip obrisao sve objave sa svog Instagram profila upućenih porodici Karić. Pratioci na društvenim mrežama su komentarisali da se uplašio i da se zato povukao iz ovog sukoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Drina

05.08.2019 11:01

Filip sve više upada u svoju jamu laži.

Mili

05.08.2019 15:56

Filip se sve više upliće u svoje laži. Hoće čovek da bude javna ličnost. Pustite ga u Zadrugu.