Luna otkriva: Evo ko će još iz porodice Đogani postati pevačica!

Autor: IDJ

Zadruga

03.08.2019

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem intervjuu koji je dala pred odlazak na letovanje sa izabranikom Markom Miljkovićem, Luna Đogani je stavila tačku na mnoge goruće teme koje se vezuju uz njeno ime u dnevnoj štampi po izlasku iz "Zadruge 2".

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Luna Đogani

- Ja nemam problem sa tim da svoju prošlost otpevam kroz par minuta, niti se stidim toga. I drugi su moje ime koristili za svoj marketing, pa što ne bih i ja iskoristila sve ovo? - istakla je rijaliti zvezda za, aludirajući na to da jednu od dve nove pesme posvećuje Slobi Radanoviću, a drugu Marku Miljkoviću.

- Pesma "Deveti krug" će biti isključivo bazirana na "Zadrugu 1" i na tu priču. Obe pesme su lepe. Emotivna su oba teksta, ali se melodijski razlikuju. Možda sam ja više vezana za ovu prvu. Nju prvo i izbacujem. To je moj "prvenac", da ne bude posle koga sam više volela. Više sam emotivno proživela tu prvu "Zadrugu", to će me pratiti ceo život, pa mi je i ta pesma više prirasla srcu. Marku se više sviđa ova druga, njemu posvećena, jer je bržeg ritma.

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Luna Đogani

Rijaliti zvezda priču zaključuje očekivanjem da se generacija poznatih Đoganijevih neće završiti sa njom.

- Ja neću biti poslednja. Tu su Blankica i Nina, a posle toga i moja deca, ako Bog da. To sve ide sa kolena na koleno. Ni za sebe nisam znala da ću završiti u ovim vodama, nisam ni razmišljala o tome, iako su me roditelji savetovali da probam.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lenny

03.08.2019 20:48

Ova stvarno ufurana da zna da pjeva...