(VIDEO) Aleksandra stigla na operaciju grudi! Hvata me strah, nisam razmišljala o zdravlju!

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

03.08.2019

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić jutros je otišla u jednu beogradsku kliniku, da se podvrgne zahvatu odstranjivanja silikona iz grudi, koji su joj doneli dosta problema.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Aleksandra Subotić

- Iskreno, bila sam skroz opuštena, bila sam u bioskopu, ali nisam mogla da zaspim do četiri ujutru i hvata me trema sada... Zato što sam prvi put uradila nepromišljeno, nisam razmišljala, nekako je bilo pošto-poto samo to da uradim. Nisam razmišljala ni o zdravlju, bolela me je kičma, smatram da je to previše i ne priliči mi. Ne sviđa mi se, smatram da su grudi degutantne - započela je priču bivša učesnica "Zadruge 2".

Kako je njen bivši verenik, David Dragojević bio jedan od razloga zbog kog se odlučila na velike grudi, bilo je neizostavno da prokomentariše i da li je ovo neka vrsta osvete njemu.

- Ma, on ima svoju devojku, pa neka mu se ona sveti. On je rekao da voli velike grudi, a sad radim ono što se meni sviđa - bila je odlučna Subotićeva.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Grudi joj predstavljaju zdravstveni problem...

Svojim obožavateljkama, Aleks je poručila da dobro razmisle pre nego što se odluče na neku estetsku intervenciju.

- Nek razmisle o svemu pre nego što urade, i da svaku operaciju urade zbog sebe, da sebi budu lepe. Možda i treba poslušati svoje bližnje. Ljuba me je podržala i ona smatra da mi ovo ne treba, nije bila za tu operaciju prvi put kad sam uradila i smatram da je trebalo da je poslušam - ispričala nam je Aleksandra, kojoj želimo brz oporavak.

Celo njeno izlaganje poslušajte u sledećem videu:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lav

03.08.2019 11:42

Sve su drugi krivi a ona nije kriva.