Ljuba Pantović otkrila zašto je ušla u rijaliti: Krvavo sam se borila, ali dobila sam svoju bitku u "Zadruzi"!

Autor: Espreso.rs

Zadruga

02.08.2019

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Pantović, učesnica brojnih rijalitija, pa i nedavno završene "Zadruge 2", nije odnela pobedu, ali je prizmala da joj to nije ni bio cilj.

RepublikaFoto: instagram.com/ljuba_champion
Ljuba Pantović

Naime, ona je svoju bitku dobila, a to je bila borba da povrati ćerku Aleksandru sa kojom godinu dana nije razgovarala.

- Ja ulazim unutra ista kakva sam napolju i izvršavam zadatke koje sam sama sebi nametnula. Ja nisam sebi nametnula da budem omiljena u narodu. Ja sam sebi ovaj put nametnula da vratim svoje dete, da joj dokažem da joj nisam neprijatelj, da joj dokažem da šta god ja pričala i koliko god to ružno zvučalo i da je napadam, da sam ja u pravu, da to ne radim bez veze. i naravno, ušla sam tamo iz dobro znanog razloga - finansijsko pokrivanje svega toga što ja radim. Ovi što pričaju da nije važno i da je nebitan honorar ili ulaze za džabe, meni ti ljudi apsolutno nisu jasni, jer sve to što sam ja radila je jako teško i iziskuje moje nepostojanje napolju, jer ja radim sa ljudima. Znači, gubim posao, a radim više poslova napolju i sve to mora da se dovede u neku ravan finansijski i prema onome što vi želite da uradite - rekla je ona, a onda se osvrnula i na to da li je u svemu što je zamislila i uspela:

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Ljuba i Aleksandra

- Ja sam u ovom rijalitiju uspela sve. Sve što sam zacrtala uradila sam. Jako teško. Krvave su to pare. Sve to ostavlja posledice, ali ja ovaj put posledice nemam jer sam uspela nešto toliko lepo i nešto što sam toliko želela - rekla je Ljuba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Neko

02.08.2019 19:04

Pošto je uspela sve neka ne ulazi više u rijaliti.