Lepi Mića popio tužbu: Zadrugarka ga izvodi pred sud!

Autor: SrbijaDanas.rs

Zadruga

31.07.2019

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovo da ne postoji osoba s kojom Lepi Mića nije imao sukob u bilo kom rijaliti programu u kom je učestvovao, ali su ga na kraju uvek okaraskterisali kao nekog ko je govorio istinu i davao dobre savete. Međutim, jedna zadruagarka ipak misli da je Mića preterao pa je protiv njega pokrenula tužbu.

Foto: printscreen/TVPink
I on je dobio tužbu... Lepi Mića

Smilja Janković, poznata i kao profesorka hemije u prvoj sezoni "Zadruge" iz koje je pobegla, tužila je Miću i njihovo suočavanje pred sudom je zakazano za 26. septembar.

Foto: instagram.com/smilja_jankovic_official
Oldučila da presavije tabak... Smilja

Prvo ročište je prethodno bilo zakazano za mesec maj, ali tada je suđenje odloženo za septembar jer se Mićina strana nije pojavila pred sudom u Novom Sadu, gde se postupak vodi.

Do susreta sa Mićom pred sudom, Smilja uživa na odmoru. Ona je trenutno na Hrvatskom primorju. Tačnije, u Poreču. Nekoliko fotografija na društvenim mrežama je objavila gde je pokazala koliko uživa na obali Jadrana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Cerar

31.07.2019 16:02

Popio, popio.

Odgovori 18 0
Ljubica

31.07.2019 19:01

Vreme mu je bilo. Uvedite Smilju u Z 3

Odgovori 13 1