Biće belaja: Dorotea se svađala u emisiji sa gledaocem, a danas je otkriveno da je u pitanju osoba koju viđamo na televiziji!

Autor:

Zadruga

30.07.2019

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Dorotea Jovanović napravila je sinoć opšti haos u emisiji "Zadruga - Narod pita".

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Dorotea Jovanović

Dizajnerka odeće za pse se prvo posvađala sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, a zatim je i njena majka ušla u raspravu, te je u studiju nastala prava pometnja.

Ipak, ono što je takođe šokiralo gledaoce jeste poziv jednog od njih, koji je pružio podršku voditeljki i Banetu Čolaku, dok je osuo drvlje i kamenje na Doroteu.

Između njih su pale teške reči, a studijom je odzvanjala njegova rečenica da će Jovanovićevu da plati za određene usluge, nakon čega mu je ona odgovorila da će pokrenuti tužbu protiv njega.

Foto: instagram.com/printscreen
Dorotea raskrinkala osobu sa kojom se svađala

Bivša zadrugarka je bila ubeđena da je poziv montiran od strane produkcije, te je pitala gledaoca iz koje sobe u Šimanovcima zove, a sada je Dorotea na svom Instagram profilu objavila identitet osobe koja se uključila u studio.

U pitanju je Aleksandar Križov koji je jedan od redovnih članova publike u rijalitiju "Zadruga", što je ona i dokumentovala fotografijom.

Aleksandar se takođe oglasio na svom profilu na ovoj društvenoj mreži i imalo sledeću poruku za sve:

- Dušica je najlepša i najbolja voditeljka na svetu, Bane je kralj i čovek koji zna da nasmeje celu Srbiju, a ja sam neko ko je isprozivao Doroteu jer je to zaslužila svojom pojavom u "Zadruzi 2".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Živojin

30.07.2019 13:50

Aleksandar Križov je vrlo nisko izvredjao zadrugarku Doroteu. Takvu osobu ne treba primati u "publiku".

Odgovori 17 0