Minu makro primorava da ponovo bude prostitutka!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški kratko je uživala na slobodi nakon rijalitija jer je makro preko kojeg se nekada bavila najstarijim zanatom tera da nastavi sa poslom.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Obećala makrou da će biti njegova "zlatna koka"... Mina

Kako izvor za Rijaliti navodi, Mina ima opasne probleme sa bivšim makroom, koji želi da ona ponovo bude njegova zlatna koka za bogate klijente.

Kako mu je pre rijalitija obećala da će ponovo biti njegova zlatna koka, on traži da ispuni obećanje- tvrdi izvor za Rijaliti

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga 2" na TV Pink nije mogla ni da sanja šta će je dočekati kada izađe iz Bele kuće u Šimanovcima, a ponajmanje da će se probuditi duhovi prošlosti koje je odavno ostavila iza sebe.

Naime, nju već neko vreme ganja makro s kojim je sarađivala i koji joj je sređivao megabogate klijente da se vrati starom poslu, što njoj ne pada na pamet.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Bila je glavna na ulicama... Mina

- Mina je neko vreme bila glavna prostitutka u gradu, bila je baš tražena. Prava zlatna koka koja donosi ogromnu dobit. Para je bilo i za nju i za makroa napretek. Oboje su uživali u blagodetima milionera. Međutim, kada je, tada maloletna, Mina odlučila da postane poznata i uđe u rijaliti-priču, sve to moralo je da stane i da se prekine. Ipak, ona je žestokom momku obećala da će raditi s njim čim izađe iz "Zadruge", ne sluteći da će postati popularna i da će ući i u "Zadrugu 2". Tada je pred kamerama priznala da se bavila najstarijim zanatom i da više ne želi to da radi. Makro je tada poludeo. On je računao na njen dogovor, na njenu novostečenu popularnost - počinje priču izvor blizak atraktivnoj zadrugarki, pa dalje nastavlja:

Svima je pričala da je radila sama samo da je ne bi pitali ko je on, plaši se da kaže nadležnim organima

- Čim je izašla iz "Zadruge 2", počeo je da je proganja i preti joj: "Kurvo mala, raspala, šta si umislila da si? Nećeš se izvući živa ako nastaviš da odbijaš moje ponude. Ima da te proguta crna zemlja. Štroko raspala." Ona ga izbegava i stalno je sa nekim jer se plaši da je ne sretne. Ona nema nameru da ponovo bude prostitutka. Ne želi da živi život lake devojke. Želi da nađe dobrog dečka, da radi posao koji voli i da obriše prošlost. Nada se da će makro odustati i da će je ostaviti na miru, te da neće morati da se obrati nadležnim organima da je zaštite jer ne želi da otkriva njegov identitet. Svima je pričala da je radila sama samo da je ne bi pitali ko je on. Njoj svaki dan stigne desetine pretećih poruka, ona ih ignoriše i briše. Prijatelji je savetuju da mu se javi da popiju piće ne bi li kao ljudi izgladili odnose.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Minom, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Susan

30.07.2019 12:48

Ogromne pare je zaradjivala. Teško će ona odoleti.