Dragojević terao Subotićevu da se reši ploda: Aleksandra dva puta abortirala Davidovo dete!

Autor:

Zadruga

30.07.2019

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnicu Aleksandru Subotić bivši dečko David Dragojević terao je više puta da abortira, iako je ona želela da mu rodi dete.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Aleksandra i David

Osim toga Aleksandra je od Davida trpela psihičku i vizičku torturu u toku veze, a doživela je nervni slom kada ju je nakon svega ostavio zbog starlete Ane Korać.

Naime, Aleksandra je želela da se uda za Davida pa je više puta pominjala kako bi volela da mu rodi dete, što je Dragojević u početku sa oduševljenjem prihvatao. Međutim, kako Rijaliti saznaje Dragojević se monstruozno poneo prema svojoj bivšoj.

Drugi abortus Aleksandra je psihički teško podnela

- Nikada ne bih započela ovu priču, ali treba da se sazna kakvo je zlo David Dragojević. Aleksandra je zbog njega mogla da plati glavom, on ju je terao na abortuse više puta iako joj pre odnosa nije dozvoljavao da pije pilule jer je navodno želeo decu, sve do trenutka dok ona ne zatrudni - započinje priču drugarica bivšeg para i dodaje da je Aleksandra bila životno ugrožena zbog Davidovog ponašanja.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra Subotić

- David je jedan licemer i dno dna od čoveka. Prvo je kukao Aleksandri kako želi da mu rodi dete i radili su na tome. Svima se hvalio kako jedva čeka da postane otac, a ustvari je sve lagao samo da bi maksimalno iskoristio Aleksandru. Ona je zatrudnela i bila je presrećna kada je to saznala, međutim on ju je tada ubedio kako ona treba i mora da abortira i da još uvek oni nisu materijalno obezbeđeni za dete, kao i da on mora u Ameriku. Rekao joj je da sa tim završi kako zna - priča potresno naš izvor i nastavlja:

- Taj skot nije čak ni bio sa njom na abortusu, već jedna njena dobra drugarica od poverenja. Aleksandri to ni malo nije lako palo i psihički joj je bilo teško. Međutim, on je to za dan zaboravio i rekao joj je tada da se ne folira da to nije ništa. Mi smo svi bili u čudu, ali Aleksandra je bila zaljubljena pa mu je sve slepo verovala, sve do sledećeg puta kada je opet zatrudnela i kad joj je isto uradio - priča izvor i dodaje:

- Sledeći put kada se ista scena ponovila Aleksandra je abortus mnogo teže psihičli podnela. Bila je u jakoj depresiji i ni malo joj nije bilo lako. David se ni jednog trenutka nije ni malo pokajao zbog takvog ponašanja niti je bio uz nju kada joj je bio najpotrebniji. Posle toga se Aleksandra i ugojila i bila je jako nervozna što ste svi mogli da vidite i u "Zadruzi". Videli ste koliko je on njom vladao kada ju je naterao i Minu Vrbaški da udari. Aleksandra je bila pod njegovom punom kontrolom. Hvala bogu što ga se rešila i spasla sebe.

Podsećamo da je Alekandra više puta izjavljivala da je David uništavao dok su bili u vezi, kao i da ju je maltretitrao kada se napije. Nakon što je ostavio Aleksandru odmah je stupio u vezu sa Anom Korać sa kojom je počeo da vlada kao i nekada što je činio sa Subotićkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Suzi

30.07.2019 12:54

Ovo se zna da je Aleksandra izmislila. Izmislila trudnoću, fingirala pobačaj u Parovima. Bujnu maštu pretočila u glumu i obmanu. Prozivala bi ga tokom cele Zadruge.

Odgovori 12 1
Petra

30.07.2019 15:22

@Suzi - Sram i stid da te bude!!!

Odgovori 1 12